stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ja może wyjde wcześniej i zobacze czy są miejsca w garażu jak cos to siąde i będziemy na Was czekać A jak nie to pomyslimy co dalej [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 18:26_________________________________________________ stanley : http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_zawieszenie_1be_b5_avant-t121160.0.html za taką kasę to nic ino brać oczywiście jeżeli w takim stanie jak napisane widziałem, jak znajdę dziś 300zł to biorę
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ja może wyjde wcześniej i zobacze czy są miejsca w garażu jak cos to siąde i będziemy na Was czekać A jak nie to pomyslimy co dalej nom chyba że tak jak masz niedaleko no to można tak zrobić lecę do łazienki jak co to sms czy coś [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 18:27_________________________________________________ok ja juz gotowy do boju
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ku***a śnieg pada bus czy fura? może się zgadamy i razem skoczymy bo ja ni h*j niewiem gdzie to jest :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 19:09_________________________________________________ to gdzie w końcu :gwizdanie: uderzamy do garażu z tego co widzę a gdy tam będzie lipa to kombinujemy co i jak
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ku***a śnieg pada bus czy fura? może się zgadamy i razem skoczymy bo ja ni h*j niewiem gdzie to jest :gwizdanie: Chyba fura bo jadę z żandarmem :gwizdanie: to gdzie w końcu :gwizdanie: Stanley ma iść wcześniej go Garażu i zobaczyć czy są miejsca
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ja za 10 min wychodze i ide zobaczyc do garazu jak z miejscami kiedys tam wjazd byl za friko
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Rafał to zabierzesz mnie? bo niewiem czy lecieć na busa czy jak hehe a busa mam o 19;44
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Rafał to zabierzesz mnie? bo niewiem czy lecieć na busa czy jak hehe a busa mam o 19;44 No pewnie że Cię zgarnę
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Rafał to zabierzesz mnie? bo niewiem czy lecieć na busa czy jak hehe a busa mam o 19;44 No pewnie że Cię zgarnę szkoda że jedziesz furą ale najwyżej odbierzesz sobie ją jutro to na którą się ugadujemy?
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Rafał to zabierzesz mnie? bo niewiem czy lecieć na busa czy jak hehe a busa mam o 19;44 No pewnie że Cię zgarnę szkoda że jedziesz furą ale najwyżej odbierzesz sobie ją jutro I tak się nie będę mógł wygłupiać to co mi to zależy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 I tak się nie będę mógł wygłupiać to co mi to zależy :gwizdanie: nieprzesadzaj :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 I tak się nie będę mógł wygłupiać to co mi to zależy :gwizdanie: nieprzesadzaj :gwizdanie: Powiedziałem że jadę furą to nie będę kombinował
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 I tak się nie będę mógł wygłupiać to co mi to zależy :gwizdanie: nieprzesadzaj :gwizdanie: Powiedziałem że jadę furą to nie będę kombinował zobaczysz wrócimy na piechotę :gwizdanie: to o której się ugadujemy?
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 I tak się nie będę mógł wygłupiać to co mi to zależy :gwizdanie: nieprzesadzaj :gwizdanie: Powiedziałem że jadę furą to nie będę kombinował zobaczysz wrócimy na piechotę :gwizdanie: to o której się ugadujemy? Nie ma opcji hehe No tak na 20 bo moja będzie gotowa po 20
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Nie ma opcji hehe No tak na 20 bo moja będzie gotowa po 20 ja bym niewytrzymał żeby się nie napić kilku piwek :gwizdanie: ok to na 20 będę gotowy
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Nie ma opcji hehe No tak na 20 bo moja będzie gotowa po 20 ja bym niewytrzymał żeby się nie napić kilku piwek :gwizdanie: ok to na 20 będę gotowy Odkąd nie jestem sam to co raz mniej piję :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Odkąd nie jestem sam to co raz mniej piję :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: nawet się nieprzyznawaj :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Odkąd nie jestem sam to co raz mniej piję :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: :bicz3: nawet się nieprzyznawaj :gwizdanie: Spoko jak coś to nic nie wiesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi