Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja już z wami nie pije .... do bukowiny :dance: jak samopoczucie ?
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja już z wami nie pije .... do bukowiny :dance: jak samopoczucie ? znośnie, znowu gwoździa przybiłem
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 znośnie, znowu gwoździa przybiłem za dużo piwek wypiłeś
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 znośnie, znowu gwoździa przybiłem za dużo piwek wypiłeś chyba ta cola mi zaszkodziła wysłałbym Basie po piwo do żabki, ale zwłoki nigdzie nie dojdą
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wysłałbym Basie po piwo do żabki, ale zwłoki nigdzie nie dojdą :polew: :polew: może na dżdżownice jakoś dojdzie :polew:
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a co z Krolem ? bo wiem, że wczoraj nieźle porządził :gwizdanie: Redsy, wóda
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 masakra... ja opuściłem szkołę te reddsy cię tak załatwiły :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nie no spoko było wczoraj a ta blondynka mmmmm jak ja takie lubię to masakra szkoda że była taka nieprzystępna
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a co z Krolem ? bo wiem, że wczoraj nieźle porządził :gwizdanie: Redsy, wóda miło, że pytasz
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 redsy+ wóda= masakra dlatego niepijam redsów
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wypiłem wszystkie zielone reedsy w lokalu :gwizdanie: :gwizdanie: - w sumie dobrze, ze zabrakło
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wypiłem wszystkie zielone reedsy w lokalu :gwizdanie: :gwizdanie: - w sumie dobrze, ze zabrakło nom brakło reddsów i wyssałeś wódę
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wypiłem wszystkie zielone reedsy w lokalu :gwizdanie: :gwizdanie: - w sumie dobrze, ze zabrakło nom brakło reddsów i wyssałeś wódę 2 -3 kelony - jak coś to się mogę do niej dorzucić
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jak coś to się mogę do niej dorzucić niegadaj głupot
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jak coś to się mogę do niej dorzucić niegadaj głupot Kędzior wyślij mi nr konta na PW
Rekomendowane odpowiedzi