Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior wyślij mi nr konta na PW spoko luz niepali się ten trabant był za***isty
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior wyślij mi nr konta na PW spoko luz niepali się ten trabant był za***isty no :kox:
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kędzior wyślij mi nr konta na PW spoko luz niepali się ten trabant był za***isty no :kox: no i pasażerki
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja dalej normalnie widzę ta blondi ohhhh takiego trabanta chyba sobie do pokoju wstawię hehe
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja dalej normalnie widzę ta blondi ohhhh takiego trabanta chyba sobie do pokoju wstawię hehe :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 tylko gdzie ja znajdę wersję cabrio będę musiał go przyrezać szlifierą :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 13:16_________________________________________________idę się jeszcze legnąć do łóżka
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 tylko gdzie ja znajdę wersję cabrio będę musiał go przyrezać szlifierą :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 13:16_________________________________________________idę się jeszcze legnąć do łóżka a ja coś zjeść w końcu... a kezor żyje? mam nadzieje, że się nie obraził, za to że musiał mnie gonić po Katowicach jak mu kołpak zwinąłem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 tylko gdzie ja znajdę wersję cabrio będę musiał go przyrezać szlifierą :polew:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 13:16_________________________________________________idę się jeszcze legnąć do łóżka dobry pomysł
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a ja coś zjeść w końcu... a kezor żyje? mam nadzieje, że się nie obraził, za to że musiał mnie gonić po Katowicach jak mu kołpak zwinąłem :gwizdanie: :polew: widziałem że był na forum ale nic nienapisał hehe ale raczej żyję
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 byłem , ale szedłem akurat jeść to nic nie pisałem siemka no impra udana [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:23_________________________________________________ Keżor niewiedziałem że z ciebie taki baletmistrz do Ciebie mi troszka brakuje :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 byłem , ale szedłem akurat jeść to nic nie pisałem siemka no impra udana [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:23_________________________________________________ Keżor niewiedziałem że z ciebie taki baletmistrz do Ciebie mi troszka brakuje :gwizdanie: Kędzior dosłownie zamiata parkiet [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________Zapodać foty z imprezy
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 byłem , ale szedłem akurat jeść to nic nie pisałem siemka no impra udana [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:23_________________________________________________ Keżor niewiedziałem że z ciebie taki baletmistrz do Ciebie mi troszka brakuje :gwizdanie: Kędzior dosłownie zamiata parkiet [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________Zapodać foty z imprezy no a mi akurat padł fon ;( i po te se kupiłem 5.0mpx telefon możesz zapodać ,tym razem nie mam sie czego obawiać :>
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe to zgrywam na kompa i dodaje bo nie widzę sprzeciwu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 do Ciebie mi troszka brakuje :gwizdanie: Kędzior dosłownie zamiata parkiet
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe to zgrywam na kompa i dodaje bo nie widzę sprzeciwu :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe to zgrywam na kompa i dodaje bo nie widzę sprzeciwu :gwizdanie: Za późno decyzja zapadła
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe to zgrywam na kompa i dodaje bo nie widzę sprzeciwu :gwizdanie: niewiem czy to dobry pomysł :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe to zgrywam na kompa i dodaje bo nie widzę sprzeciwu :gwizdanie: niewiem czy to dobry pomysł :gwizdanie: Ty będziesz jako pirwszy w akcji
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ty będziesz jako pirwszy w akcji ej bo cię zgłoszę do moderatora :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi