Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Tak jak obiecałem Kędzior w roli głównej ale mam ogniki w oczach zdjęcia spoko ale niepamiętam że były pstrykane :gwizdanie: podoba mi się rozmyślanie Stanleya nad wyborową
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 A tak się baliście zdjęć kiedyś tobie też zrobie jakieś zdjęcia
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 A tak się baliście zdjęć kiedyś tobie też zrobie jakieś zdjęcia zemsta bedzie słodka
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 A tak się baliście zdjęć kiedyś tobie też zrobie jakieś zdjęcia zemsta bedzie słodka a bukowina za niedługo
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 A tak się baliście zdjęć kiedyś tobie też zrobie jakieś zdjęcia zemsta bedzie słodka a bukowina za niedługo to mnie troche przeraża
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to mnie troche przeraża eno znamy mniej więcej swoje możliwości więc możemy być spokojni...
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 A tak się baliście zdjęć kiedyś tobie też zrobie jakieś zdjęcia zemsta bedzie słodka a bukowina za niedługo Mnie też
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 hehe jak w bukowinie wylecimy na parkiet to będzie grubo
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 hehe jak w bukowinie wylecimy na parkiet to będzie grubo chyba , że wybijemy na dyske
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 hehe jak w bukowinie wylecimy na parkiet to będzie grubo chyba , że wybijemy na dyske myślisz że się spodobamy jakiejś góralce?
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 hehe jak w bukowinie wylecimy na parkiet to będzie grubo chyba , że wybijemy na dyske myślisz że się spodobamy jakiejś góralce?
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja to normalnie nadal widzę ta blondi :slina: fajne ma kolo ubranko
Rekomendowane odpowiedzi