Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jestem ponownie Stanley coś dla Ciebie http://moto.allegro.pl/item950792922_oryginalne_felgi_do_audi.html opłaca się I blisko żeby pdjechać
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jutro do pracy masakra :polew: masakra tu niema nic śmiesznego muszę trafić w lotto [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 19:40_________________________________________________od tych tańców to aż mnie kręgosłup boli :>
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 od tych tańców to aż mnie kręgosłup boli kręgosłup to Cie nie od tańca boli ale od wsiadania i wysiadania z trabanta raz chyba tylko użyłeś drzwi
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 od tych tańców to aż mnie kręgosłup boli kręgosłup to Cie nie od tańca boli ale od wsiadania i wysiadania z trabanta raz chyba tylko użyłeś drzwi hehe hmm nom może ale tak się powinno właśnie do cabrio wsiadać
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 już czuję się dobrze a po tym żywcu, którego przed chwilą wypiłem czuję się więc wyśmienicie
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 już czuję się dobrze a po tym żywcu, którego przed chwilą wypiłem czuję się więc wyśmienicie hehe a ja tylko soczek dzisiaj
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a ja gorzkie herbaty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a ja gorzkie herbaty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hehe co tak cię trzyma?
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a ja gorzkie herbaty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hehe co tak cię trzyma? no z rana była masakra, teraz już mi przeszło
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no z rana była masakra, teraz już mi przeszło było ?
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami Z tego co widziałem to gość miał oponki Nexena więc spoko i po 7mm
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami ciekawe jak będą wyglądały w b5
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami ciekawe jak będą wyglądały w b5 Bez problemu można zobaczyć fotki tych kółek na b5 Wam też tak zamula forum bo mi masakrycznie
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami Z tego co widziałem to gość miał oponki Nexena więc spoko i po 7mm nexen? co to za firma?
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami ciekawe jak będą wyglądały w b5 Bez problemu można zobaczyć fotki tych kółek na b5 Wam też tak zamula forum bo mi masakrycznie nom zamula zamula to poka jakie fotki
Rekomendowane odpowiedzi