stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami ciekawe jak będą wyglądały w b5 Bez problemu można zobaczyć fotki tych kółek na b5 Wam też tak zamula forum bo mi masakrycznie niestety tak
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 oglądacie taniec z "gwiazdami" hehe ?? :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 zaraz będe miał zdjęcia opon od tego gościa co Rafał wysyłał linka z felgami Z tego co widziałem to gość miał oponki Nexena więc spoko i po 7mm nexen? co to za firma? Bardzo dobra firma więc nie pękaj. Miałem przyjemność jeździć na nich i spisywały się jak te z górnej półki. Ciche i ładnie trzymały a Kędzior może potwierdzić jak testuję, mam taki jeden fajny zakręt [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:10_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=46649.0 ten kolega je ma
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a Kędzior może potwierdzić jak testuję, mam taki jeden fajny zakręt nom jak pierwszy raz jechałem z Rafałem i wpadł w ten "zakręt" żeby niepowiedzieć skrzyżowanie to mało co niepopuściłem [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:19_________________________________________________mnie się te fele jakoś niewidzą :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mnie się te fele jakoś niewidzą :gwizdanie Hmm są takie proste i moim zdaniem do takiego auta jak ma Stanley pasują. Bo już do Keżora albo Ciebie już by nie pasowały :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 i co zapisujemy się na te gorące źródełka? :>
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 i co zapisujemy się na te gorące źródełka? :> Ja bym poszedł w sumie
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 i co zapisujemy się na te gorące źródełka? :> Ja bym poszedł w sumie ja też mimo tego że pływać za bardzo nieumiem, ale będę improwizował
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 znalazłem pare fajnych felg http://moto.allegro.pl/item935528616_oz_racing_17.html http://moto.allegro.pl/item939591069_5x112_polerowane_intra_sruby_wentylki.html http://moto.allegro.pl/item947963761_5x112_rh_do_vw_audi_mercedes_wzor_porsche.html i co zapisujemy się na te gorące źródełka? :> Ja bym poszedł w sumie ja też mimo tego że pływać za bardzo nieumiem, ale będę improwizował gorące źródła nie są do pływania , tylko żeby dupsko wygrzać ja sie zapisałem pare dni temu już
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale chyba zawsze będzie można iść bez zapisywania się, czy się mylę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nom ale wejście jest chyba też na basen? te OZ fajne
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nom ale wejście jest chyba też na basen? te OZ fajne Co k**wa OZ fajne Jak ja pokazywałem to były hujowe i nikomu się nie podobały
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 na zlocie będzie jakaś "Spocona mulatka na sobotni wieczór"
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nom ale wejście jest chyba też na basen? te OZ fajne Co ku***a OZ fajne Jak ja pokazywałem to były hujowe i nikomu się nie podobały hehe bo ich na aucie wcześniej niewidziałem a teraz już wiem jak to wygląda i nawet spoko, tylko gleba musi być jak nic [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 22:09_________________________________________________ na zlocie będzie jakaś "Spocona mulatka na sobotni wieczór" brzmi zachęcająco :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 te Oz wrzuciłem specjalnie dla Rafała , bo mnie sie one nie za bardzo widzą ze szprychopodobnych wolałbym Superleggera
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 te Oz wrzuciłem specjalnie dla Rafała , bo mnie sie one nie za bardzo widzą ze szprychopodobnych wolałbym Superleggera To dobrze bo u mnie będą ultraleggery
stanley Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 OZ fajnie wygladają ale nie na Audi takie moje skromne zdanie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 OZ fajnie wygladają ale nie na Audi takie moje skromne zdanie :gwizdanie: nom do alfy idealne ale przy glebie też wyglada to nawet fajne
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Może nie wyglądają jakoś kozacko ale nie po to mi auto. Są mocne i jak mi się uda kupić te ultraleggery to jedna taka felga waży tylko ok 7kg
Rekomendowane odpowiedzi