Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek jak przepływka? jutro rano się okaże :gwizdanie: nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara ale na szczęście starą mam "na zapas" muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br] wiesz, a co mam myśleć, mówi CI ktoś że przepływka do wymiany, kupujesz nową za parę stówek, a logi wychodzą takie same jak na starej, nie wiem sam co z tym fantem zrobić, po prostu, jutro dzwonię do nich i mówię o tych logach, ciekawe czego się dowiem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek jak przepływka? jutro rano się okaże :gwizdanie: nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara ale na szczęście starą mam "na zapas" muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br] wiesz, a co mam myśleć, mówi CI ktoś że przepływka do wymiany, kupujesz nową za parę stówek, a logi wychodzą takie same jak na starej, nie wiem sam co z tym fantem zrobić, po prostu, jutro dzwonię do nich i mówię o tych logach, ciekawe czego się dowiem :gwizdanie: No dokładnie! Niech Ci powiedzą w czym był problem wg nich skoro nowa pokazywała takie same wartości... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek a link na gg dotarł ?
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek zachciało się gleby...to błotniki mają rudą mam nadzieję że u mnie trzeć nie będzie
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek a link na gg dotarł ? dotarł , ale nie chce takiego , wole z eS bez rezania i najwyżej Kratki zrobić po swojemu Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek zachciało się gleby...to błotniki mają rudą mam nadzieję że u mnie trzeć nie będzie gleba glebą , felgi miały 9"
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek To już chyba na pewno nie kupię 18tek :gwizdanie: Ale dach czarny luzik i body S4. Maska chyba nie za bardzo jak dla mnie
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek To już chyba na pewno nie kupię 18tek :gwizdanie: Ale dach czarny luzik i body S4. Maska chyba nie za bardzo jak dla mnie Rafał, dlaczego nie 18'' ?
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to wrzucę go może, do ciekawych aukcji - za 750 zł to chyba dobra cena...
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek To już chyba na pewno nie kupię 18tek :gwizdanie: Ale dach czarny luzik i body S4. Maska chyba nie za bardzo jak dla mnie nie była to wina średnicy, ale szerokości , no zawias to nie był gwint
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi do malowania by było body z eS Kupione za pozostałą kase dach i macha w czarną perłe no i błotniki odnowioć by trzeba było ,bo każdy jest wyjebany od 18tek To już chyba na pewno nie kupię 18tek :gwizdanie: Ale dach czarny luzik i body S4. Maska chyba nie za bardzo jak dla mnie Rafał, dlaczego nie 18'' ? Jakoś nie mogę się do nich przekonać :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:52_________________________________________________ to wrzucę go może, do ciekawych aukcji - za 750 zł to chyba dobra cena... Co macie za gadżet
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ale lans był wc**j http://w827.wrzuta.pl/film/8NtMJLiMKCH/a4_b5_na_18kach [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:52_________________________________________________ to wrzucę go może, do ciekawych aukcji - za 750 zł to chyba dobra cena... wrzuć , cena dobra, chociaż znalazłem bez kratek za 400ta
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Keżor, ale Ty to miałeś mega miękkie :> Rafał, ja robiłem przymiarkę, no i powiem Ci że różnica w wyglądzie jest spora, a w jeździe było lepiej niż w ADR na 17'' i gwincie więc nie panikuj, dasz radę, masz gwint więc nie ma się co bać
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ale lans był wc**j http://w827.wrzuta.pl/film/8NtMJLiMKCH/a4_b5_na_18kach [br]Dopisany: 07 I faworyt we wzorach
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item945009479_audi_rs4_rs_4_99r_lift_zderzak_przedni.html
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Keżor, ale Ty to miałeś mega miękkie :> Rafał, ja robiłem przymiarkę, no i powiem Ci że różnica w wyglądzie jest spora, a w jeździe było lepiej niż w ADR na 17'' i gwincie więc nie panikuj, dasz radę, masz gwint więc nie ma się co bać Hehe co będzie to kupię :gwizdanie: Masz dla mnie te kierunki?
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Keżor, ale Ty to miałeś mega miękkie :> Rafał, ja robiłem przymiarkę, no i powiem Ci że różnica w wyglądzie jest spora, a w jeździe było lepiej niż w ADR na 17'' i gwincie więc nie panikuj, dasz radę, masz gwint więc nie ma się co bać Hehe co będzie to kupię :gwizdanie: Masz dla mnie te kierunki? nie mam bo kompletnie mi wypadły z głowy :gwizdanie: jutro jadę odebrać felgi (tak myślę ) to podjadę po te kierunki Ps. chciałeś białe wypukłe ? [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 00:00_________________________________________________jak się wkurwię to nie zrobię programu tylko kupię ten zderzak
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Spoko z kierunkami się nie śpieszy może sam pojadę i kupię bo te pomarańczowe nie są złe a na pewno lepsze niż białe wypukłe [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 00:02_________________________________________________ jak się wkurwię to nie zrobię programu tylko kupię ten zderzak :decayed I do niczego Ci to nie będzie pasować :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 jak się wkurwię to nie zrobię programu tylko kupię ten zderzak :decayed I do niczego Ci to nie będzie pasować :gwizdanie: do FMIC'a
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Spoko z kierunkami się nie śpieszy może sam pojadę i kupię bo te pomarańczowe nie są złe a na pewno lepsze niż białe wypukłe [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 00:02_________________________________________________ jak się wkurwię to nie zrobię programu tylko kupię ten zderzak :decayed I do niczego Ci to nie będzie pasować :gwizdanie: wiem Rafał, tak tylko napisałem taki zderzak to jak dla mnie przerost formy nad treścią sprawa wygląda tak, że na spocie będę mógł się pojawić po bukowinie, albo Ci je dam w Bukowinie, więc nie wiem czy szybciej nie będziesz miał kupić samemu
Rekomendowane odpowiedzi