Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehe racja grosz do grosza a będzie kokosza
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehe racja grosz do grosza a będzie kokosza dobra jak niechcesz jechać nom to zawijam do wyrka nom chyba że jednak jedziemy do tego spiża
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehe racja grosz do grosza a będzie kokosza dobra jak niechcesz jechać nom to zawijam do wyrka nom chyba że jednak jedziemy do tego spiża Chyba się tylko z nimi przywitać
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehe racja grosz do grosza a będzie kokosza dobra jak niechcesz jechać nom to zawijam do wyrka nom chyba że jednak jedziemy do tego spiża Chyba się tylko z nimi przywitać raczej pożegnać o ile by nas w ogóle poznali :polew:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No nie którzy mogli by mieć ciężko :polew: Mógłbym podjechać z Tobą w sumie ale uswiadomiłem sobie że nie wypłacę kasy ani nie zapłacę karta :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No nie którzy mogli by mieć ciężko :polew: Mógłbym podjechać z Tobą w sumie ale uswiadomiłem sobie że nie wypłacę kasy ani nie zapłacę karta :gwizdanie: ja tam jakieś pieniążki mam a będzie u nas mak otwarty?
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No nie którzy mogli by mieć ciężko :polew: Mógłbym podjechać z Tobą w sumie ale uswiadomiłem sobie że nie wypłacę kasy ani nie zapłacę karta :gwizdanie: ja tam jakieś pieniążki mam a będzie u nas mak otwarty? W weekend chyba jest 24h :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No nie którzy mogli by mieć ciężko :polew: Mógłbym podjechać z Tobą w sumie ale uswiadomiłem sobie że nie wypłacę kasy ani nie zapłacę karta :gwizdanie: ja tam jakieś pieniążki mam a będzie u nas mak otwarty? W weekend chyba jest 24h :gwizdanie: to co jedziem?
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No to jedziem podjade za chwile po Ciebie
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No to jedziem podjade za chwile po Ciebie nom ok myślałem że moim jedziemy to bym po ciebie skoczył :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Obojętne mi to :gwizdanie: to szybka decyzja ja do ciebie czy ty do mnie? hehe
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Obojętne mi to :gwizdanie: to szybka decyzja ja do ciebie czy ty do mnie? hehe To wybierz ja sie dostosuje
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Obojętne mi to :gwizdanie: to szybka decyzja ja do ciebie czy ty do mnie? hehe To wybierz ja sie dostosuje to czekaj na mnie na parkingu pod szkoła 45 oko?
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 To ja podjadę moim bo nie chce mi sie isc taki kawal :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 To ja podjadę moim bo nie chce mi sie isc taki kawal :gwizdanie: hehe nom ok to czekam
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Wybieramy się jak sójki nad morze hehe ja już prawie ubrany hehe
akjam Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jest tu kto? Wybrali się do MCa... :gwizdanie: Ciekawe? :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jest tu kto? Wybrali się do MCa... :gwizdanie: Ciekawe? :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: do maka do maka a ten monopolowy że był po drodze to nienasza wina panowie jak zobaczycie we wtorek fele Rafała to normalnie sikanie w gacie jak nic, są przeje*ane
Rekomendowane odpowiedzi