fotograf87 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 piotreklon: to znaczy jak dokładnie podłączyłes? Po WYSOKIEJ - z kabli które idą juz bezpośrednio do głośnika (subwoofera) czy po NISKIEJ - z kablis sygnałowych idących z radia do oryginalnego wzmacniacza zamontowanego w bagazniku?
piotreklon Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Po wysokiej. Kabel chincza jest wpiety do wzmaka (nie ori) a drugi koniec tego kabla jest wpiety do kostki od ori sub'a
damiannl86Quatrro Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 witam zastanawiam sie nd podobnym rozwiazaniem jestem ciekawy czy udło sie tobie to jakos rozwiazac prosze o odp. pozdrawiam[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 15:10_________________________________________________jezeli jest taka mozliwosc to prosze o fotki tego rozwiazania:) jestem laikiem w tych sprawach pomc bardzo sie przyda:)i jeszcze jedna sprawa któredy pociagnales kable zasilajace wzmak???
Watson Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Czytając ten temat zaciekawiło mnie jedno stwierdzenie kolegi Vario Tech :"na 180 st mam scenę bassu na przodzie". Jako że jestem ciekawski i lubię się uczyć, to za pozwoleniem założyciela tematu (któremu wyjaśnienie tego zagadnienia może się też przydać) , chciałbym prosić o kilka slow na temat sceny bassu na przodzie. Autorowi tematu proponuje jednak poprowadzenie i podłączenie przewodu sygnałowego bezpośrednio do źródła dźwięku. Mimo wieloletniej dyskusji i sporach o wpływie przewodów na brzmienie wydaje mi się ,że będzie to pewniejsze rozwiązanie bez żadnych dodatkowych punktów połączeniowych.
Rekomendowane odpowiedzi