Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

J E L I T O >>> e61 +ori felga 19' z M6 +czarny nosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

klima jest na 100% automatyczna, a nie półautomatyczna :) inne pokrętła ma klima automatyczna tzw rozszerzona. Ma podział na strefy i jeszcze parę innych funkcji, np przewietrzanie wnętrza, funkcję oddawania ciepła itd.

Chodzi Ci konkretnie o ringi czy ksenony , bo mam jeszcze fotki ze świecącymi w nocy ringami.

dscn0670.jpg

dscn0676i.jpg

Opublikowano

xenony, bo moje coś kijowo świeca :P (a ringo to wiem jak świecą :gwizdanie: :wink4: ) tak na żółto mi się wydaje a mam żarniki D2S Philipsa 4300K niby oryginalne, ale w porównaniu do innych to gorzej niż nawet zwykłe odbłyśnikowe lampy

Opublikowano

M pakiet robi swoje :good: fotele i kiera kox, motór malinka

IMO dziwną konfiguracje sobie ktoś strzelił - navi i zwykła klima :mysli:

dla mnie brakuje tylko steptronica :wink4:

Opublikowano

za***ista fura !!!! Miazga piekne e61 w M pakiecie. Nie sluchaj srodek jest kozak :kox: :kox: :good: :good:. Podobnie jak pakiet sport.

Silnik miodzio.

dziwi mnie tylko ze w tak dopasionym aucie klima nie ma stref... to w b6 2001 juz sa dwie :gwizdanie: . Dziwna zagrywka jeszcze w tym segmencie i za taki hajs...

Opublikowano
  • Autor

nasz klient nasz pannnnnnn ;)

Opublikowano

piękna i solidna bumka :naughty:

za jakieś 3 lata też się do takiej przesiąde, tylko w sedanie z pakietem M :tongue4:

gratulacje :good:

"niech patrzy hołota, jak szlachat się bawi..." :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

piękne autko , szczególnie z M pakietem , w ciągu ostatniego miesiąca 3 razy podziwiałem takie autko od środka (policyjne) niestety niebyło miło :gwizdanie: , a co do autka to napisz czy dobrze się tym jeździ ,jak z dynamiką i spalaniem. W niedalekiej przyszłości bedę musiał zmienić auto zastanawiam się nad takim BMW albo Audi A8 3.0 tdi, Pozdro

Opublikowano

Naprawdę śliczna Bumka. Sam na taką strasznie chorowałem, ale rok temu w takim zestawieniu trzeba było wywalić prawie 100k..Teraz ceny wyglądają miodzio, więc chyba w przyszłym roku też się przesiądę jak Bóg kryzys do Chin przegoni :naughty:

Miałem okazję pośmigać troszkę podobną - silnik świetnie jeździ, mega oszczędny (jak na pojemność i możliwości) i bardzo dynamiczny. Do tego o takiej trakcji Audi niestety może czytać i się uczyć, bo wiele jeszcze niestety brakuje.

Wielkie gratki :good:

Jedyny ---, to chyba wykończenie wnętrza - niby materiały super, ale tak kanciastego i spartańskiego w Audi nie zobaczy...

Opublikowano

autko miażdży, fakt sedanik moze i ladniejszy ale kombis tez niczego sobie :good:

to umiejscowienie gasnicy... po nogami... porazka...

z tylu lepiej wygladalyby 4 rurki :kox:

Opublikowano

m5 ... :gwizdanie:

Opublikowano

na tą chwilę jedyne auto na jakie mógłbym zamienić swoje, tyle że sedan 535xd.nie mogę się tylko przyzwyczaić do ubogiej konsoli środkowej, a tak naprawdę to większość czasu spędza się w środku auta i tu jak dla mnie audi bije bmw jeśli chodzi o stylistykę.

gratulacje :good:

Opublikowano
  • Autor

Poprostu lubisz duzo przycisków. BMW ma swój styl i jest naprawdę praktyczna.

Opublikowano

kto lubi przyciski niech kupi saab'a :kox: jak w samolocie :polew:

Opublikowano

Ja bym się z chęcią przesiadł mając taką możliwość :slina:

Gratulacje furka :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze raz dziękuję za dobre słowa których się na tym forum nie spodziewałem. Nie można być zapatrzonym ślepo w jedną markę, można poprostu się przywiązać, tak jak ja do BMW. Po przesiadce z Audi, które miało być odpoczynkiem od marki, złego słowa nie dam powiedzieć o tej maszynie. :decayed:

Opublikowano

U Ciebie to tez kolosalna przesiadka bo reszta widze w benzynce pierwszy diesel i jak wrazenia ??

Odbiegajac troszke od tematu.. Audi to marka troszke zawyzona sam dzis patrze na ceny Bmw i Audi w roczniku mojej to Audi nie wiem czemu jest tak drogie ;(

Opublikowano
  • Autor

wrażenia takie że pierwsze 3 biegi kończą się za szybko :confused4: Jeszcze nie umiem jeździć dizlem, ale szybko się uczę.

Trochę mało to pali :kox:

Opublikowano

wrażenia takie że pierwsze 3 biegi kończą się za szybko :confused4: Jeszcze nie umiem jeździć dizlem, ale szybko się uczę.

Trochę mało to pali :kox:

No to poznales juz podstawowa funkcje diesla :polew:

Ba no przy 4.0i w seri 7 lub S4 to na pewno malo Pali :gwizdanie:

Szybko na stacjach Paliw przestana Cie kojarzyc nie to co wczesniej hehe..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

co myślicie o tych felgach? mam możliwość kupna od tego kolegi. 20cali nie za duże?

felgi to kultowe ASA AR1

28244242.jpg

Tu więcej fotek w tym temacie:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=27258&postdays=0&postorder=asc&start=320