marhiw Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam Wymienilem dzis rurke do której wchodzi bagnet oleju i zastanowil mnie poziom oleju..Bo jest na minimum a ze 2 tys temu byla wymiana..Jak powinien wskazywac bagnet pewnie na polowie? Rurka mi dobrze wskoczyla bo bylo slychac zatrzasniecie na rurce...No chyba ze jeszcze scieknie albo auto stalo krzywo... Bo to chyba nienormalne zeby tyle bral...Na zimnym silniku powinno byc polowa i na cieplym tak samo?
marhiw Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 nie wiem czy identyczna wczesniej nie bylo bo zostala po niej sama koncówka.Kupilem i skoczylo bez problemu.To jest krotka rurka..
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 A jak ją kupowałeś to mówiłeś dokładnie do jakiego silnika czy powiedziałeś "poproszę rurkę na bagnet do audi" a przybity sprzedawca dał ci byle jaką :?: mnie w sklepie dokładnie wypytali co i jak żeby dać mi odpowiednią bo jak dali ci złą to i wskazanie poziomu oleju będzie złe
Jurekh Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 jak Ci sie nie spieszy to dzisiaj zmierze swoja rurke i juro napisze ile mam. glupio to brzmi pozdrawiam
marhiw Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 bardzo bym prosił jesli którys z kolegów podałby mi wymiar swojej rurki od bagnetu..powiedzialem do a4 i dali mi tą..4 zl zaplacilem.Niby bagnet wchodzi idealnie do niej i na rurke metalowa wskoczyla tez i zaskoczyla tak ze nie mozna jej sciagnac..
Rekomendowane odpowiedzi