Hawaj Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 chlopaki wsadzilem ostatnio alu ringi w zegary i po ponownym montazy przebieg mi sie nie swieci i nie mam calkowitego podswietlenia zegarow ,miejscami niepodswietla ,cos mi sie odpielo w zegarach ?? sa tylko 2 kostki z tyłu z tego co pamietam
mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 chlopaki wsadzilem ostatnio alu ringi w zegary i po ponownym montazy przebieg mi sie nie swieci i nie mam calkowitego podswietlenia zegarow ,miejscami niepodswietla ,cos mi sie odpielo w zegarach ?? sa tylko 2 kostki z tyłu z tego co pamietam :gwizdanie: wymien zarowki podswietlajace, w manualau na temat montazu ramek napisano nawet zeby sie zaopatrzyc w komplet zarowek bo na 90% ktora sie wsypnie przy tej czynnosci. Wymien zaroweczke i bedzie haraszo
Hawaj Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 nie uwierzycie ale dzisiaj przebieg sam sie zapalił po kilku dniach,nic nie musiałem robić :shocked:ale podswietlenie zegarow dalej jest rozproszone w 2 miejscach
szogun0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jak długo będziesz jeszcze zmieniał te żarówki. Czy może czekasz na cud samonaprawy. One się nie zregenerują.
Hawaj Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 a wyjasnij mi taka rzecz,kiedy pierwszy raz rozebralem zegary i zlozylem bylo tak samo,podswietlenia miejscami nie bylo,a po paru dniach ponownie bylo ok masz jakas recepte na to ?
amator5000 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wyświetlacz od przebiegu ma taka metalową ramke, która styka się takimi zaczepami z płytką drukowana i jak nie jest zaczepiona to wyświetlacz nie świeci, przynajmniej u mnie tak było
nex Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 to że zapaliła Ci sie żarówka po kilku dniach jest takim efektem że dostała drgań mocnych i spiralka naskoczyła. Tak samo mogło by się stać jak byś od razu uderzył w kokpit zegarów od góry. Ale to nie zasada. Przy każdym wykręceniu licznika zawsze w jakiejś żarówce się w środku spiralka rozsypie od wstrzasu, to normalne. Trzeba przed skręceniem wpiąć wtyczki i sprawdzić. Ja po ostatniej wymianie jak mi padła jedna musiałem kupić od razu 8.
Rekomendowane odpowiedzi