Nowak_zg Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 No i stalo sie .... byla a4 sprzedana ( http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_s4_body_rs6_felgi_rs4_grill_s4_wnetrze_a4_silnik-t12919.0.html ) i pojawilo sie nastepne Audi tym razem TT ( wiem ze to audi jest uznawane za "nie audi" "auto dla kobiety" "auto dla geja" ... ale nie patrze na to, mi sie podoba to jak sie siedzi w srodku i ogolnie mam plan juz na nie ) Rok produkcji: 1999 pojemnosc: 1800cm Moc: 180KM Moment Obrotowy: 235Nm Naped: FWD Wyposazenie: - Skóra - Grzane d*py - Bose - el. szyby i lusterka - ASR Ogolnie czysta seria srednio wyposazona w 2005roku miala 60 000km przebiegu ( sprawdzane po VINie ) Sprowadzona z Francji obecnie potwierdzony przebieg 129 000km Plany: czarny dach ( tylko ta czesc miedzy przednia a tylna szyba ) - JEST felga 19" RH Porsche Turbo 5x130 8.5j et52 przod, 10j et54 tyl ( do tego dystanse ze zmiana rozstawu na 5x100 20mm ) - JEST http://www.a4-klub.pl/smf/audi_tt_19_audi_tt_jakie_7_typow_ankieta-t94376.0.html zawieszenie gwintowane KW v3 INOX z regulacja wysokosci, twardosci, odbicia - JEST xenon 5000k- JEST czarna tylna dokladka - JEST chip grill z 3.2 v6 - JEST dokladka przednia od 3.2 v6 dokladka tylna pomalowana na czarno ( tak jak dach ) - JEST sciema wszystkich szyb - JEST car audio - JEST deska rozdzielcza obszyta czarna skóra - JEST FOTKI PO KUPNIE: \ doszla: SCIEMA SZYB, GRILL 3.2 v6, CZARNY DACH I DOKLADKA, gleba H&R _________________________________________________ _________________________________________________ Felgi 19" przod 8.5j et52 + dystans 20mm = et32, tyl 10j et54 + dystans 20mm = et34. opony 225/35R19 przod i tyl _________________________________________________ doszedl nowy gadzet.... prezent od dziewczyny plany: przemalowac na srebrno oprocz dachu dane: 1.8T 180KM... fwd, taka sama jak moja w srodku dokladnie ten sam wypas, skora, pol fis, brak xenonu. felgi 17" opony 225/45R17 firmy "MICHELIN" (serio) skala 1:18. ogolnie identyko jak moja oprocz koloru. takie szybkie vt w 5-10 min tak ma wygladac docelowo ten model
sokolnh Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 fajna, ale czemu zrobiłes ten bład, FWD ??!! ;(
Nowak_zg Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 dlatego ze trafila sie w super cenie wolalbym quattro ale juz trudno oska musi znowu wystarczyc
abezus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jaka byla cena jesli mozna wiedziec ?
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Kolego zmień dane w profilu :polew: :polew: :kox: Fura kox , właśnie , jaka cena ????
tropico Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 fajna TT-etka , sam kiedyś bardzo chorowałem na TT jednak jak przyszło co do czego to odpuściłem sobie ją ze względu na praktyczność - ciasne wnętrze & mały bagażnik, ps. to jest chyba z tego 1-szego wypustu, bo te po modyfikacji miały spojlerek na klapie ??
Iverson Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 chyba najgorszy wybór jakiego dokonałeś
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 cena z oplatami na gotowo 21 500 [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 10:31_________________________________________________tak jest to wersja z pierwszego wypustu bez spojlerka ktory stabilizuje tyl i bez esp ;p[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 10:32_________________________________________________co nie zmienia faktu ze cena lepsza o ~ 10 000zl niz inne z allegro[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 10:32_________________________________________________wiedzialem ze wiekszosci sie nie bedzie podobac ale to co .... mi sie podoba a bedzie dopiero fajna jak ja zrobie tak jak chce bedzie taki maly skur*iel
Iverson Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 cena szok...seria nie zachwyca ale liczę na Ciebie ,że dasz radę
topor Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 hmm na razie to tt-ka jest moja:D :gwizdanie: :gwizdanie: a ogolnie dobry zakup:) miejsce za kierownica przezajebiste. i ogolnie autko niczego sobie;) marze o przejazdzce na tylnej kanapie:D
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ale to co .... mi sie podoba i to jest najważniejsze a bedzie dopiero fajna jak ja zrobie tak jak chce bedzie taki maly skur*iel o to jestem spokojny , napewno Ci się uda rezaczu
abezus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Znaczy powiem ci ze z tego co sie orientowalem to tt w dobrym stanie to 32 tys w gore choc za 32 tez ciezko cos dobrego znalezc wiec lekko dziwne ze za 20 tys kupiles takie auto Oby mankamentami bylo tylko to ze nie ma esp i spojlera choc z tego co pamietam to te pierwsze wersje wlasnie lubily na zakretach ladowac w rowach przez brak esp. Gratuluje zakupu i oby jak najlepiej sluzylo. Pozdrawiam.
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ogolnie pierwsze wersje bez esp i spojlera mialy ta przypadlosc ze jak niewprawny kierowca wszedl za szybko w zakret z gazem i puscil gaz w zakrecie to tyl wylatywal na zewnatrz luku i jesli szybko sie nie skontrowalo kierownica to auto bylo juz w rowie. Potem audi przeprowadzilo akcje serwisowa i wszedzie dokladali spojlerek ale niekotrzy go zdejmowali bo im sie nie podobal lub po prostu nie pojechali na akcje serwisowa. A ESP zaczeli montowac chyba pod koniec 99r lub w 00r i te wersje sa najbezpieczniejsze a najlepiej do tego Quattro jeszcze zeby bylo i 225KM ale trudno trafila sie okazja i wzialem ta wersje sprawdzal ja kolega na komputerze byla jazda probna kolega sprawdzal po VIN`ie sprawdzal ja tez blacharz i lakiernik ogolnie wszystko zostalo sprawdzone wiec mysle ze nie bedzie niespodzianek w eksploatacji narazie auto stoi u Topora do poniedzialku... i w pon bede juz nim latac zostala mi tylko rejestracja + ubezpieczenie i potem wszystkie wymiany typu oleje filtry rozrzad.....
Piechol Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 całkiem fajna pokaż jeszcze wnętrze
Buba Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 male, ciasne ale wlasne Furmanka fajna ale taka bez jaja. Normalny dupowoz. Czekam na wyniki rezania. mam nadzieje ze bedzie ciekawie
Dibo Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Fajny zakup TT od zawsze mi się podobało. Zwłaszcza ta nowa jest piękna Najbardziej szkoda że nie ma quattro No i mogła by być czarna. Wtedy mógłbyś ją tak zrobić :
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 dodalem narazie jakies tam 3 fotki wnetrza w pierwszym poscie... jak bede miec lepsze to wrzuce
abezus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 a jeszcze jedno pytanie... Sam byles po to auto czy od handlarza kupiles ? Czy jak to bylo ?
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 Kupilem od Handlarza ale widzialem fotki jak wygladalo przy sprowadzeniu ( i wiem ze nie byla to mielonka, pozatym bylo dokladnie sprawdzone przez pare osob )
Rekomendowane odpowiedzi