tkt Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kupione od drugiego właściciela w Niemczech który nad wyraz dbał o samochód. Auto bez wodotrysków, ale ma wszystko co chciałem - tak mi się przynajmniej wydawało dopóki nie trafiłem na to forum :-) Jestem po przesiadce z Nissana Almery 2.2 N16 i to co mi się od razu rzuciło na myśl jeśli chodzi o wyposażenie auta to przede wszystkim dużo mniej schowków :-( W almerce miałem ich pod dostatkiem, praktycznie wszędzie były schowki, a tutaj trochę ubogo. Do tego wydaje mi się że w almerze było ciszej przy wyższych prędkościach (120-130khm), tutaj jednak poziom hałasu jest znaczny. Cała reszta "na plus" dla audi ;-) To co autko posiada to: - klimatronik - elektryczny szyberdach - relingi dachowe - ABS - elektryczne szyby (szkoda, że tylko przód) - elektryczne lusterka (szkoda, że nie podgrzewane i nie składane) - 2x podłokietnik, przydatna sprawa - 4x AIR BAG ... planuje... - podgrzać lusterka (zalożone 07.07.2009) - przyciemnić szyby - dołożyć tempomat (mam nadzieję że wspólnie z kolegą z forum coś zrobimy i nie zepsujemy przy okazji :-) ) - założyć chromowane listwy (jeśli nie znajdę ori to będzie badziew z alledrogo) - chodzi mi po głowie pełny FIS z pokazywaniem spalania (mam 1/2 FIS), - informowanie "które drzwi są niezamknięte" - jeździć bezawaryjnie :-) i parę fotek z niemiec:
H_S_B Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 bardzo ładny te same felgi mamy ps. twoja kierownica to chyba najładniejsza jaką widziałem nie podoba mi sie trójramienna co do modów to również mam ochote na pełen FIS ale dopiero jak doprowadze samochód do stanu bardzo dobrego
tkt Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 kierownica jak kierownica :> bez rewelacji, zresztą nie jestem fanem zmieniania wszystkiego na siłe, tak jak np. nigdy nie zmieniłbym oryginalnych lamp, po prostu nie podobają mi się auta z 'nieseryjnymi' tylnymi lampami (coś a'la lexus mode itp), nie zmienię też napewno nigdy ori radia, jeśli już to na jakieś nowsze (może concert II) ale napewno nie wstawie nie-ori,
Piechol Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 dobra baza do modów i tak jak planujesz ulepszać tylko na ori częściach (no jeśli o felgi można zrobić wyjątek) zaciekawiła mnie wskazówka obrotomierza?
tkt Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 juz taka przypadłość tych moich zegarów :-( opisane w http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wariujace_zegary_obrotomierz_i_temperatura-t82907.0.html;msg930890#msg930890
antonio Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 kolego furka fajna jeżeli już chcesz dołożyć chromy to nie na siłę i badziewie na metry tylko przeglądaj allegro a się trafi
stanley Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zmieniałeś coś w oświetleniu zegarów? One świecą na biało czy na niebiesko? U mnie świecą jakby słabiej
tkt Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 nic nie zmienialem, swieca na bialo, moze dlatego tak jasno bo byly dlugie czasy naswietlania i troche 'wypalilo' zdjecie, ps. moze masz przyciemnione? o ile sie nie myle to lewym pokretlem pod zegarami reguluje sie jasnosc calego podswietlenia w samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi