motogrzech Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam chciałem zapytać czy może ktoś wie gdzie można dostać dokładki MS Design???? lub ma ktoś może do sprzedania najbardziej tylnom bo jej to wogóe nigdzie nie mogę dorwać ale przednia i progi tez mnie interesują. Z góry dzięki
Dibo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Najszybciej znajdziesz na eBayu. Na allegro ciężko z takimi rzeczami.
Nowak_zg Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 na angielskim ebayu lub irlandzkim jesli taki jest ;D bo tam tego pelno jezdzi na niemieckim i "usa`nskim" tez warto poszukac
motogrzech Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeździ owszem bo tez widzialem ale na ebayu nigdy jeszcze nie spodkalem:/
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Na allegro był jakiś czas temu wystawiony spojler klapy bagażnika: http://193.23.48.134/item651371971_nowy_spojler_dachowy_audi_a4_avant.html Kupiłem ale ostatecznie zrezygnowałem z zakupy. Zadzwoń do nich, może jeszcze mają. Cena: 295zł
Rekomendowane odpowiedzi