marhiw Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam Bardzo prosze o opinie kolegów którzy maja zwykla instalacje gazową jak sie spisuje i wogóle..Oczywiscie z lepszym kompem.. Dzieki z góry za odpowoedzi i rady:)
duluki Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 nawet nie myśl o założeniu zwykłej instalacji,załóż sobie BRC nie jest aż taka droga .Napewno każdy inny forumowicz odradzi załozenie zwykłei instalki.Ja śmigam na OMVL i nie mam z nią zadnych problemów.
endriuu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 nawet nie myśl o założeniu zwykłej instalacji,załóż sobie BRC nie jest aż taka droga .Napewno każdy inny forumowicz odradzi załozenie zwykłei instalki.Ja śmigam na OMVL i nie mam z nią zadnych problemów. dokladnie. zwykla instalka to tylko pozorna oszczedność. zreszta do ADR powinno zakladac sie sekwencje. ot co.
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 nawet nie myśl o założeniu zwykłej instalacji,załóż sobie BRC nie jest aż taka droga .Napewno każdy inny forumowicz odradzi załozenie zwykłei instalki.Ja śmigam na OMVL i nie mam z nią zadnych problemów. dokladnie. zwykla instalka to tylko pozorna oszczedność. zreszta do ADR powinno zakladac sie sekwencje. ot co. słuchaj ludzi co mają ADR-y w LPG i tylko sekwencja ,a instalacja zależy, :hi:jak długo chcesz na tym silniku pojeździć[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 01:07_________________________________________________myślę że na BRC każdego stać kto ma [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 01:09_________________________________________________ :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 01:09_________________________________________________żartuję [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 01:09_________________________________________________ ja mam zwykły autronik i nie narzekam zobaczymy na ile ???? :mysli:
rafi_a4 Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam Bardzo prosze o opinie kolegów którzy maja zwykla instalacje gazową jak sie spisuje i wogóle..Oczywiscie z lepszym kompem.. Dzieki z góry za odpowoedzi i rady:) u nas w bydgoszcz jak ja sie pytalem o gaz to kazdy gazownik powiedzial tak: MOZEMY ZALOZYC ZWYKLA INSTALACJE ALE DO TEGO AUTA PRZEWIDZIANA I ZALECANA JEST SEKWENCJA!!!gdyz zakladali zwykla instalacje i było duzo reklamacji!! szarpanie, przerywanie , duze spalanie wiec lepiej poczekac i dozbierac kase i zainwestowac w sekwencje. ja mam BRC i ze spalania jestem bardzo bardzo zadowolony.
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 mam BRC sekwencja, 2 lata temu kosztowała mnie 2800( wlew we wlewie i butla w kole) teraz to juz taniej mozna założyć, do tej pory zrobiłem ponad 80 tys km i wszystko gra, tylko na przeglądy gazu jeżdże i leje gaz, spalanie od 10 trasa do 16 miasto/but wiele osób odradzało mi włoska instalacje i równiez mysle , że te parę zł nie warto oszczędzać
MATIUS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 tylko sekwencja ja mam KME i już zorbione ok 46 000 tys i sprawuje się bardzo dobrze nie narzekam na wiosne chce wgrać nową mape wtrysku bo wiem że ona jest taka średnia i auto jest ciut słabasze na gazie niż na benzynie brat w adr ma BRC zrobił już ok 15 000 tys i też nie narzeka tylko spalanie beznynki ma większe niewiem czym to spowodowane....ze sporo benzynki mu ubywa przy jezdzie na gazie of course
wojtek26 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 JAk instalacja LPG to tylko sekwencja w tym silniku, mozna załozyc instalacje II generacji tylko muszi byc dobry sterownik itd. ale ten silnik nie ma duzego zapasu mocy a mieszalnik dodatkowo zmniejszy moc wiec bedzie słabiej jeździc. Ja osobiscie mam STAGA 4 i jestem zadowolony chociaz juz zaczyna brakowac mi mocy z przyzwyczajenia.
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Więcej się nie wyjaśni, poza tym temat już byyyłłł.... :gwizdanie: I jest to oczywista oczywistość..
moskal Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 moge ci sprzedać instalacje LPG STAG 200-4 , wyjęta z mojego starego ADR-a , spisywała sie na 5 z plusem mam wszystko oprócz butli , jak chcesz to PW
grzesu3 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tylko sekwencja, żadnych zwykłych instalacji:)
ardian6 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dokładnie.Tylko sekwencja Ja mam BRC i bardzo dobrze się spisuje. NAPRAWDĘ POLECAM
tymonA4 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 zdania podzielone wiadomo że ADR to już nie za młoda jednostka tylko czy warto oszczędzać pare stówek
Rekomendowane odpowiedzi