swiru_2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam. Chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość odłączenia poduszki pasażera albo wszystkich za pomocą wyciągnięcia jakiegoś bezpiecznika. Potrzebuję przewieźć dzieciątko na przedzie i nie wiem jak to pominąć. Może jest jakiś inny sposób równie dobry. Z góry dziękuję za sugestie i podpowiedzi. Pozdrawiam :biggrin:
pre_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 za pomocą wyciągnięcia jakiegoś bezpiecznika :eek: wyłącza się vagiem poduche i montuje specjalną "zaślepkę" Możesz to zrobić w ASO.
swiru_2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czyli jest to jedyne rozwiązanie?. Nie można na jakiś czas odłączyć i jak będę miał ochotę włączyć? Szkoda bo w Peugeocie 307 jest taki wyłącznik i mozna robić kiedy się chce. Dzięki.
pre_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Czyli jest to jedyne rozwiązanie? ja znam tylko takie, z tych niekonwencjonalnych... Szkoda bo w Peugeocie 307 jest taki wyłącznik i mozna robić kiedy się chce W audi też jest, ale nie wszyscy mają...
mrog Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 W A4 z 98 roku (nie jestem pewien) było wyłączenie poduchy pasażera w schowku, zobacz u siebie może to po I lifcie zrobili?
audiKSP Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Trochę odświeżę temat. Mam Audi A4 B6 2004r. Czy wie ktoś czy można na jakiś czas wyłączyć poduchę. Również chodzi o dziecko. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Piszpunt Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dzień dobry, chciałbym podpiąć się do tematu. Mam Audi B5 AHU 97r. potrzebuję fotelik dziecka zamontować na przednim fotelu. Auto ma 4 poduszki, 2 z przodu i 2 w przednich fotelach. Posiadam odpowiedni kabel i VAG - pomoże mi ktoś dobrą radą jak mogę odłączyć poduszkę ? Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi