Kunio Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Czy brak podswietlenia w radiu mozna naprawic podlaczajac sie kompem, czy jest to wina jakis ustawien, czy oddac go od razu do naprawy ? Druga sprawa - nie dziala przedni prawy glosnik w drzwiach - to juz chyba uszkodzone radio, co ?
mily Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Jeżeli jest to radio ORI to podświetlenie zapala się tylko gdy włączysz światła, jak się nie zapala to znaczy że już ktoś coś kombinował i musisz doprowadzić kabelek +12 (o i le go gdzies tam z tyłu nie masz) od światełek do zacisku oznaczonego słonecznikem w radiu.
mydlo Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Jeżeli jest to radio ORI to podświetlenie zapala się tylko gdy włączysz światła, jak się nie zapala to znaczy że już ktoś coś kombinował i musisz doprowadzić kabelek +12 (o i le go gdzies tam z tyłu nie masz) od światełek do zacisku oznaczonego słonecznikem w radiu. Jeśli jest to CONCERT I (kaseciak) to jest tak jak piszesz, jeśli jest CONCERT II (CD) to już nie jest tak malinowo, wtedy trzeba pociągnąć przewód z płytki drukowanej w samym radiu
mily Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Jeżeli jest to radio ORI to podświetlenie zapala się tylko gdy włączysz światła, jak się nie zapala to znaczy że już ktoś coś kombinował i musisz doprowadzić kabelek +12 (o i le go gdzies tam z tyłu nie masz) od światełek do zacisku oznaczonego słonecznikem w radiu. Jeśli jest to CONCERT I (kaseciak) to jest tak jak piszesz, jeśli jest CONCERT II (CD) to już nie jest tak malinowo, wtedy trzeba pociągnąć przewód z płytki drukowanej w samym radiu Wiem ale kolega nic nie odpisuje więc napisałem ogólnie. Napisał wątek i uciekł.
domelq Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Jeżeli jest to radio ORI to podświetlenie zapala się tylko gdy włączysz światła, jak się nie zapala to znaczy że już ktoś coś kombinował i musisz doprowadzić kabelek +12 (o i le go gdzies tam z tyłu nie masz) od światełek do zacisku oznaczonego słonecznikem w radiu. Jeśli jest to CONCERT I (kaseciak) to jest tak jak piszesz, jeśli jest CONCERT II (CD) to już nie jest tak malinowo, wtedy trzeba pociągnąć przewód z płytki drukowanej w samym radiu Wiem ale kolega nic nie odpisuje więc napisałem ogólnie. Napisał wątek i uciekł. Widocznie jest strasznie zainteresowany tematem...
Rekomendowane odpowiedzi