gawey Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich mam takie pytanie i problem za razem w jakim położeniu manetki od wycieraczek załącza się tylna wycieraczkę bo mi jak bym nie przestawił zawsze przednia się kreci a tylna nie co może być przyczyna ze tylna nie reaguje dodam ze spryskiwacz tylny działa :/ z gory dzięki wszystkim za pomoc
janjazda Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 manetkę odpycha się od siebie i wtedy załącza się tylna wycieraczka
gawey Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 jedno już wiem teraz kwestia dlaczego w każdym położeniu załącza się przednia
.Pablo. Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Stawiał bym na manetkę sterującą trzeba wyczyścić i powinno pomóc gdzieś na forum było jak to zrobić z fotostory
Daimos Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Ewentualnie możesz mieć uszkodzony silniczek tylnej wycieraczki (siada elektronika w silniczku z powodu zatarcia się osi ramienia) co jest częstą usterką
Rekomendowane odpowiedzi