Magyarefe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Cześć. Mam problem znowu (nr2). Poprzedni właściciel znalazł gdzieś w końcu oryginalny kluczyk do mojego A4 B5 125 hp (grudzień 1995), ale nie ma w nim diody, czy też lampki...Problem polega na tym, że nie wiem właśnie co to ma tam być. Wiem, że ma działac przy napięciu 1,5V i mieć moc 0,5W.Może ktoś wie co to dokładnie jest - zwykła lampka, dioda świecąca, podczerwień, czy jeszcze co innego(nie znam się na elektronice, ale jeżeli ktoś mi napisze co to dokładnie jest to podejrzewam, że gdzieś znajdę w internecie i kupię). Z góry dziękuję K. vel Magyarefe
Norbi TDI Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zrobiłem ci dwie fotki mojego kluczyka, w całości i otwarty jesli masz taki to jest to tylko podświetlenie zamka, bateryjka+ żarówka+ imo. to cała zawartośc :exclaim: może ci to pomoże :twisted:
Kiors Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=99423&highlight=#99423 Sam o to pytalem imho nie wiecie gdzie mozna dostac takie zaroweczki bo ostatnio chcialem cos w nocy wziasc z srodka i coz.. nie trafilem kluczykiem
demoralizator Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja kupiłem u zegarmistrza za 5zł
Rekomendowane odpowiedzi