Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Powitać po wojażach :naughty: My byliśmy po 20 w domu, czas całkiem niezły :gwizdanie: Andegrand doleciałeś już ??? Pozdro dla wszystkich, dzięki za udaną imprezę :notworthy::hi:

Cześć Maniek :hi:..

Dzięki za mile spedzony czas w BT. Było super :good:

Pozdrowienia od mojej baby dla Twojej, no i dla Ciebie :decayed:..

Nie wiem czemu ale pare kobiet pytało się mnie czy Paulina i Edyta to siostry :mysli:...

P.S. Daj jakiś numer do siebie na PW..

Siemka, o której dolecieliście? Rowniez wielkie dzieki za imprezke - bylo :kox: Pozdro dla Edzi, ostatnia piosenka na pozegnanie przez CB byla przewypasiona... :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
:) :) :hi:
Opublikowano
  • Autor

:) :) :hi:

Siema, Bieniu :hi: Jak tam droga wczoraj? O której dolecieliście? Dzięki za udaną imprezkę :naughty:

Opublikowano

Wczoraj mega szybko.O 17 z zakopanego wyruszylismy,a przed 1 bylismy w gdansku.W tym 2 razy postoj na jedzenie.

Samopoczucie wczoraj masakra :sick3:

Opublikowano
  • Autor

No to super czas :good: Ja z samopoczuciem dzisiaj gorzej jak wczoraj :naughty: Jednak lepiej nie dopuszczac do kaca :gwizdanie: Pozdro dla całej ekipy 3m :hi:

Opublikowano
  • Autor

witam panowie widze ze dotarliscie do domkow szczesliwie :>

Czesc Grzesiu, tak sie sklada ze doatarlismy cali i zdrowi :wink4: A jak Wam podroz zleciala? Gdzies czytalem ze jakas przygode miales z autem? pozdrowienia dla calej ekipy RZ i dzięki za udaną imprezkę :notworthy::hi:

Opublikowano

witam panowie widze ze dotarliscie do domkow szczesliwie :>

Czesc Grzesiu, tak sie sklada ze doatarlismy cali i zdrowi :wink4: A jak Wam podroz zleciala? Gdzies czytalem ze jakas przygode miales z autem? pozdrowienia dla calej ekipy RZ i dzięki za udaną imprezkę :notworthy::hi:

jak zawsze cos urwalem w aucie na trasie :decayed:GM znalazl na drodze moja przetwornice od halogenow a kawalek nadkola gdzies poszedl w pobocze :gwizdanie:

dzieki i pozdrowionka

Opublikowano
  • Autor

Witam Panie i Panów z Kwidzyna i okolic :hi: W związku z nadejściem wiosny i poprawą pogody ruszamy ze spotami w Kwidzynie :naughty: Proszę o propozycje co do miejscówki oraz dnia w którym będziemy się spotykać :)

Możemy pozostać na parkingu tak jak spotykaliśmy się do tej pory, ale jest też taka opcja żeby zmienić formę spotów (w okresie wiosenno-letnim) np. na grille/ogniska :cool1: Jest na Miłosnej taka miejscówka (koło strzelnicy) gdzie można by coś takiego organizować :) Przemyślcie temat i wpisujcie swoje opinie i propozycje :) Planujemy też wydrukować kolejną partię ulotek zapraszających na spoty, ale to dopiero jak ustalimy miejsce, dzień i godzinę spotkań :):hi:

Opublikowano

siemka :)

Maniek jadąc dalej betonką koło ogródków działkowych jest miejscówka nad Liwką są 2 wiaty z ławkami można zrobić grilla, ognisko wjazd przez Miłosną albo przez las :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

siemka :)

Maniek jadąc dalej betonką koło ogródków działkowych jest miejscówka nad Liwką są 2 wiaty z ławkami można zrobić grilla, ognisko wjazd przez Miłosną albo przez las :gwizdanie:

Siema, faktycznie jest tam taka miejscówka i jest też kawałek łąki :naughty: Dobry pomysł :good: Pytanie tylko co reszta na to ??? Poczekamy kilka dni i zobaczymy co ludzie o tym myślą :hi:

Opublikowano

Siemano wszystkim i od razu pozdrawiam ekipe kwidzynska - bukowina naprawde spoko :hi: :hi: :hi:szczegolne podziekowania dla Yabuu za kolezanke :hi: :hi: :hi: :hi:- pogoda niezla - zapowiadam sie wstepnie do was na spota.W tym roku nie ma bata-na grilla bym wlecial

Opublikowano

Bartek, dostałeś fotki od Darka ? podeślij jak masz na maila [email protected] :evil:

Opublikowano

Siema.

Chętnie wpadnę, o ile będziecie mnie jeszcze chcieli, bo Audi pojechało do Łodzi. Miał być jakiś klasyk albo A6 a kupiłem zdrowe e30 i chyba będę tym latał na co dzień o ile założę wspomaganie ;-)

lalkat.jpg

Opublikowano
  • Autor

Siema, no to Grzesiek pojechałeś po bandzie :naughty: Bedzie lansik BieMdablju :cool1: Ale nic sie nie martw, jak przywieziesz kielbase na grilla to Cie wpuscimy :polew:

Bartek, teraz sie zdradziles, mogles mowic ze chodzi o kielbaski to juz w zeszlym roku bym napisal zeby Cie na spota zwabic :wink4:

Opublikowano

Ja spokojnie - rok obserwowalem was z boku:) Teraz czas zaznaczyc swoja obecnosc w okolicy - najgorsze jest to ,ze trzeba wrocic do grudzia a grill bez piwa ?? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Ja spokojnie - rok obserwowalem was z boku:) Teraz czas zaznaczyc swoja obecnosc w okolicy - najgorsze jest to ,ze trzeba wrocic do grudzia a grill bez piwa ?? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Spoko, wykupimy Ci karnet w Hotelu Centrum na spoty, chyba ze wolisz piwo bez alko :naughty:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 22:24_________________________________________________Jak narazie to nikt nic konkretnego nie napisał :gwizdanie: Oczywiście za wyjątkiem Arka, który zaproponował ciekawą miejscówkę :good: Piszcie konkretnie swoje propozycje: miejsce, dzień, godzina i jeszcze czy robimy co tydzień czy co dwa tygodnie?

Moja propozycja:

miejscówka - na Miłosnej,

dzień - wtorek, czwartek,

godzina - myślę że na początek 17.00,

częstotliwość - co tydzień (możemy robić na zmianę, jeden tydzień grill na Miłosnej, następny tydzień parking na Malborskiej), tak dla urozmaicenia :naughty:

Opublikowano

mi nie pasuje :disgust: