Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem jechać za odrę ;) ale na tą chwilę jestem na miejscu więc się zamelduję :naughty:

Opublikowano
  • Autor

miałem jechać za odrę ;) ale na tą chwilę jestem na miejscu więc się zamelduję :naughty:

:good:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________Dzięki Panowie za spota :good: Na Sztum jak zawsze można liczyć :notworthy: Wstydźcie się Kwidzyniaki :gwizdanie: Do zobaczenia na następnym :naughty:

Opublikowano

Ja niestety nie dałem rady ---> praca :/

Opublikowano
  • Autor

Jestes usprawiedliwiony :wink4: Kiedy się teraz spotykamy? 28 czy 29.04. ? Dajcie znac kiedy komu pasuje :)

BTW Arek, gratki zmiany koloru :naughty::good:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 15:37_________________________________________________Wrzucam fotke z otwarcia sezonu :naughty: Z frekwencją szału nie było, ale dobre i tyle :wink4:

95831216171c5074med.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ja w srode (21.04) bede wiedzial na 100% bo mozliwe ze bede jechal do BB, takze dam jeszcze znac :hi:

Arek ruszamy z ulotka? Jaka date drukujemy 5 czy 6 maj?

Opublikowano
  • Autor

Ludziska ruszcie tyłki i dawać do kaletki, są jeszcze wolne miejsca!!!

http://www.a4-klub.pl/smf/ii_zlot_olsztyn_elblag_pomorze_w_nowej_kaletce_2425_kwiecien_2010_r-t118628.450.html

:hi: Zapraszamy :)

Dzięki Panowie za zaproszenie, ja osobiście tak jak pisałem nie mogę bo wyjeżdżam w tym terminie :( Może w przyszłym roku :mysli: Miłej imprezki :good:

Opublikowano

Arek ruszamy z ulotka? Jaka date drukujemy 5 czy 6 maj?

wzór jest gotowy datę można na końcu ustalić :wink4: to nie problem

Ludziska ruszcie tyłki i dawać do kaletki, są jeszcze wolne miejsca!!!

http://www.a4-klub.pl/smf/ii_zlot_olsztyn_elblag_pomorze_w_nowej_kaletce_2425_kwiecien_2010_r-t118628.450.html

na weekend zapowiedział mi się kupiec na S6-ke, dziś ma potwierdzić czy będzie na 100%, jeśli się coś zmieni to chętnie wpadnę :good: zawsze to bliżej niż do BT :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Siema :hi:

Ja jednak 28 i 29.04 bede w BB wiec moze przelozymy na 27 lub 30 :?: :mysli:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 14:25_________________________________________________Siema :hi:

Tu ktoś zagląda w ogóle? :wink4: Wpisujcie się komu kiedy pasuje i zaraz zrobię listę obecności :naughty: Ja tak jak wspominałem 28-29.04 nie mogę, ale jeżeli reszcie pasuje to się wpisujcie i Spot będzie beze mnie (odkuję się następnym razem) :decayed: Montujemy ekipę, robimy ulotki i jak będzie większa grupa to robimy spoty w formie grilla na Miłosnej :good:

Opublikowano

zajrzałem ;)

ja będę niezależnie jaki termin wybierzemy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jakbym mial blizej to wpadlbym na grilla :wink4::naughty:

zapraszamy - słyszałem, że zostałeś MISTRZEM karkóweczki :naughty:

Opublikowano

takie tam :wink4:

kiedys nauczylem sie gotowac podczas pobytu we Francji 1991-1992 rok :rolleyes: i tak jakos mi zostalo :decayed:

Opublikowano

jakbym mial blizej to wpadlbym na grilla :wink4::naughty:

zapraszamy - słyszałem, że zostałeś MISTRZEM karkóweczki :naughty:

miejscówka jest zapraszamy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

my tez musimy takie miejsce obczaic na grilla jak u was :good::decayed:

przyjeżdżajcie do nas, bo jak na tą chwilę to miejscówka jest, ale ekipy brak :( :gwizdanie:

Opublikowano

Mnie nie będzie. 30 odpada, bo to już długi weekend. ;)

Opublikowano

hej co grilla to faktycznie tylko piatki lub soboty. ja tym razem znowu musze zawiesc jestem na mistrzostwach bowlingu i mnie nie bedzie. miejscowka spoko i nastepnym razem sie pisze. pozdro