Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawaj tu. Chętnie też poznam historie tego auta i pewnie kilku kwidzyniaków także. ;)

Opublikowano

Koledzy który z Was ma 15stki na sprzedaż? Nie pamiętam, ale na którymś spocie ktoś coś wspominał. Szukam kółek na zimę. Muszą być 15stki bo mam zdrowe zimówki 195/65/15

Opublikowano
  • Autor

Koledzy który z Was ma 15stki na sprzedaż? Nie pamiętam, ale na którymś spocie ktoś coś wspominał. Szukam kółek na zimę. Muszą być 15stki bo mam zdrowe zimówki 195/65/15

ja mam, ja mam:) 15" alu oryginal audi (wzor ktory wychodzil standardowo w B6) - zapraszam :wink4:

Opublikowano

Co taka cisza ??? wiaterek pizga po okolicy nieźle, :kox: wywiało was gdzieś ??

Opublikowano
  • Autor

Co taka cisza ??? wiaterek pizga po okolicy nieźle, :kox: wywiało was gdzieś ??

chyba wicherek :wink4: w sopocie podobno molo zdemolowal :gwizdanie:

Opublikowano

Siema, kto w Kwidzynie dobrze rozrząd wymieni? Rybicki - 200 PLN i na razie jestem za tą opcją. Chyba, że macie coś ciekawszego. Interesuje mnie FV ;-)

Opublikowano

jak Ryba za 200 z FV Ci zrobi wymianę to nie masz co szukać tylko się umawiaj :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Maniek a jak ulotki możesz pokazać pojekt i cene na pw :gwizdanie:

poszukam i pozniej wrzuce, a co do ceny to zadna tajemnica: 1 litr srodka korupcjogennego... :wink4: hehe

Opublikowano

To się :decayed::wink4: dogadamy

Opublikowano
  • Autor

To się :decayed::wink4: dogadamy

jak tam u Was spoty sie kreca?

Opublikowano

jest całkiem ciekawie teraz pogoda trochę przeszkodziła :kwasny: ale zawsze te parę furek jest :)

Opublikowano
  • Autor

u nas podobnie, ale rozkminiamy jak zime przetrwac bo niestety nie ma w Kwidzynie zadnej sensownej miejscowki zeby sie schowac z autkami :wink4: pewnie sie skonczy na tym ze beda spoty bez aut ale z :drunk:

Opublikowano

U nas w zimę był z 30 min stania i do domu ale trza coś pomyśleć :mysli:.

ostatnio mieliśmy razem z vw spota (ostatnimi czasy mamy razem spoty i zawsze nas więcej i jest fajnie ) i grupą zapodaliśmy do MC na kawkę i było ciekawie :przebiegly:

Opublikowano

Maniek a jak ulotki możesz pokazać pojekt i cene na pw :gwizdanie:

poszukam i pozniej wrzuce, a co do ceny to zadna tajemnica: 1 litr srodka korupcjogennego... :wink4: hehe

ulotki były załatwione w cenie bardziej niż promocyjna, ( promocja od promocji :cool1:) takich rzeczy nawet w erze nie ma, hehe :kox:

Opublikowano

Ja się chętnie spotkam.

Opublikowano

spoko, :cool1: o 18 to już ciemno się robi, jestem za godzina 17 na ta środę :cool1:

Opublikowano
  • Autor

poprawione :tongue4: takze o 17 spocik :cool1:yaboo z ta cena to byla MEGA promocja :kox: ja jestem w BB takze zebyscie zdazyli na 17 na spota do BB to z rana wypadaloby wyjechac :naughty:

Opublikowano

Do BB musiałby wyjechać wesoły autobus :kox: a tyle przystanków po drodze, ze możemy nie zdążyć, hehe :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Do BB musiałby wyjechać wesoły autobus :kox: a tyle przystanków po drodze, ze możemy nie zdążyć, hehe :naughty::decayed:

cos wspominales ze masz caravelle, to sie pakujcie i jutro sie widzimy :wink4: o :drunk: sie nie martwcie :naughty: