Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Zakup wycieraczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Jakie dobre pióra wycieraczki do przodu kupić, z tym mocowaniem trudno dostać w sklepach

Opublikowano

VALEO

Opublikowano

Ostatnio wymieniłem (jakieś 7 dni temu). Zakupiłem WYCIERACZKI VALEO VW PASSAT B5 1996-2002 AUDI A4

http://allegro.pl/item663867784_wycieraczki_valeo_vw_passat_b5_1996_2002_audi_a4.html

sprzedający meteorr1

Szybki sprawnie i wycieraczki super zwijają wodę :):)

Opublikowano

grzesu3 ale te wycieraczki które zakupiłeś nie podejdą do B7

ale też polecasz VALEO :good:

Opublikowano

VALEO EXTREME - koszt ok 110 za 2 szt.

spokój w deszczowe dni bezcenny

Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słyszałem że można w ASO kupić same gumki do wycieraczek za około 30 zł. W zestawie jest gumka którą się docina na odpowiednią długość oraz zaczep. Ktoś może słyszał o czymś takim?

Opublikowano

Ja kupiłem własnie w ASO do B7 koszt 173 zł :gwizdanie: rewelacyjne są jednym słowem :naughty:

Opublikowano

Ja kupiłem własnie w ASO do B7 koszt 173 zł :gwizdanie: rewelacyjne są jednym słowem :naughty:

popieram, wytrzymają ponad rok na pewno... :good:

Opublikowano

Tylko oryginały z ASO- jakość jest OK długo wytrzymują :)

Opublikowano

ASO tym razem nie zabija cena, tez kupiłem oryginały i naprawde sa dobrej jakosci wiec po co oszczedzac 50zeta jak potem sie okaze ze dwa razy krocej wytrzymaja...

Opublikowano

Ja też kupiłem w ASO (tylko lewy przód) bo była jakaś porysowana. :kwasny: Płaciłem 98plnów a cały komplet (przód) kosztował ok. 170plnów.

Myślę, że na wycieraczkach to nie ma co oszczędzać. :good:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 11:02_________________________________________________A co do tych zastawów naprawczych to korzystał ktoś już tego? Pytam z czystej ciekawości. :tongue4:

Opublikowano

A co do tych zastawów naprawczych to korzystał ktoś już tego? Pytam z czystej ciekawości. :tongue4:

Nie korzystałem, ale jest to oryginalny zestaw naprawczy by Audi, także nie powinno być żadnych niespodzianek :wink4:

Opublikowano

Dowiadywałem sie w ASO i ten zestaw nie będzie pasował do moich wycieraczej w B7, gdyż powiedzmy gumka jest połączona z "lotka". Gdyby gumka była osobno i ta gumowa lotka z góry osobno to wtedy tak. Kolega używa zestawy naprawczego z Vw do Forda i zachwala, i tylko 50-60 zł a nie 170 za dwie wycieraczki

Opublikowano

o widzisz, czyli można jednak się naciąć :decayed: , lepiej sprawdzić

Opublikowano

No proszę! A wydawałoby się, że musi pasować. P.S. Dalej jestem zdania, że na tym to nie ma co oszczędzać. :notworthy:

Opublikowano

No proszę! A wydawałoby się, że musi pasować. P.S. Dalej jestem zdania, że na tym to nie ma co oszczędzać. :notworthy:

mi nie chodzi o niewiadomo jakie oszczędności tylko o zdrowy rozsądek, po co mam wydawać 3 razy tyle na komplet wycieraczek jak mogę kupić zestaw naprawczy i mam identyczną jakość z tej samej firmy :wink4:

Opublikowano

Spokojnie, spokojnie... Ja tylko powiedziałem co o tym myślę. :gicior: Co do tej samej jakości to w porządku ale trzeba jeszcze dociąć, założyć... Dlatego pytałem czy ktoś już z tego korzystał i czy warto? Tak kupujesz gotową wycieraczkę i masz po paru sekundach z głowy i oczywiście lżejszą kieszeń... :tongue4: