SLOVIAN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Podczas ruszania z miejsca,musze dodawac strasznie duzo gazu bo silnik sie jakby dlawil i potrafi stanac.Na wyzszych biegach jest ok.Jaka moze byc przyczyna?
adamq Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Sprawdź VAGiem błędy i ewentualnie sprawdź jakie wartości podaje przepływka...
SLOVIAN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 kurcze,nie mam VAG'a ani jak go podlaczyc bo wlasnie co wyjechalem. wracam dopiero w lipcu.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 tradycyjnie, jak zawsze, wyczyść przepustnicę i zaadaptuj, dodatkowo ogarnij przepływkę. Filtr powietrza może niesamowicie uwalony? Słabe ciśnienie paliwa?
SLOVIAN Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Filtr powietrza wymienialem w zeszlym roku. No tak,przepustnica...czytalem posty na temat adaptacji lecz nie znalazlem postu jak ja zdemontowac...no chyba ze to banalnie proste,hehe...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 strasznie trudne nie jest. Myślę, że "na czuja" sobie poradzisz
SLOVIAN Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ok,jak sniegi stopnieja a trole tu beda spac to bede mial czas i zajme sie tym,rozbiore i zrobie jak nalezy...hehe
Rekomendowane odpowiedzi