marad_co Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Nie obawiam sie kradziezy a denerwuje mnie ta migajaca dioda. Problem jest z dostaniem sie do elementow i oczyszczenia gdyz sa srubki wyrobione. Pomyslalem ze moze by go wylaczyc jakos. Moze Vag-iem ? Rocznik autka jak w profilu 1995r 1,8benz
krzyniek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 temat o immo jest w warsztacie http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=2784&start=0 myśle że powinien coś wnieś do Twojej sprawy.
marad_co Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Czytalem i niestety nadal nie wiem jak odlaczyc immo w moim autku. Nie chodzi mi o naprawe ale fizyczne wylaczenie immobilaizera
Gość spedyt Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chyba nikt poza złodziejami nie praktykował takich wynalazków
szogun0 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Czytalem i niestety nadal nie wiem jak odlaczyc immo w moim autku. Nie chodzi mi o naprawe ale fizyczne wylaczenie immobilaizera Goście od liczników jeśli mają pojęcie o robocie to ci to zrobią na żądanie. Ale to muszą byc tacy trochę lepsi od tych co umieją tylko tachopro cofnąć liczniki VDO.
demoralizator Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja polecam zamknąć temat dla względów bezpieczeństwa!! Skoro pojazd został wyposażony w immobilaizer to tylko dla względów bezpieczeństwa auta. Immo NAPRAW!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi