steve69 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam. Robię dokładnie tak jak jest w instrukcji: ale efektów brak. Choćbym nie wiem ile razy naciskał "+" lub "-", to nic się nie zmienia. Wygląda to tak, jakby natężenie podświetlenia było ustawione "na sztywno". Przyciski są sprawne i działające, bo np. nie ma problemu z ustawieniem godziny i daty. Miał ktoś podobny przypadek? Można jakoś przywrócić tę regulację? -- Pozdrawiam. Sławek
maruda69 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Próbowałeś nie naciskać punktowo tylko "nacisnąć i przytrzymać" wciśnięte ? ? ?
steve69 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 Próbowałeś nie naciskać punktowo tylko "nacisnąć i przytrzymać" wciśnięte ? ? ? Owszem, niestety brak jakiegokolwiek efektu... Edit: A jednak działa, chociaż nie "rozgryzłem" jeszcze wedle jakiej reguły - bo raz mi się udaje rozjasnić/sciemnić, a za moment już nie potrafię tego powtórzyć... -- Pozdrawiam. Sławek
_Bartek_ Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 A księżyc to wielki banan Oczywiste, że jeśli naciśniesz raz, nie zobaczysz jakiegokolwiek efektu... Tak jak kolega wcześniej napisał, przytrzymaj "+" lub "-". MUSI zadziałać. Pzdr
fayera Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Lub może coś nie styka,raz zadział,raz nie.Ale tak jak pisze bartek przytrzymaj dłużej,efekt po krótkiej chwili.
Rekomendowane odpowiedzi