Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] srebrna A4 1999r 2.4 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

X0A = National sales program germany

B0A = Poj. bez szczególnych krajowych wymogów techn.

C1L = Felga aluminiowa 7 jx16h2 et45 5/112

G0C = Manualna 5-biegowa skrzynia b. (przelozenia sport.)

H6U = Opony 205/55 r16 91w

J0L = Akumulator

MT5 = 6-cylindrowy silnik z wtryskiem 2,4 ltr. litera kodowa

Q1D = Fot. sport.

0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg

1AC = System przeciwblokujĄcy -abs-

1G3 = Kolo zapasowe normalne zamiast dojazdowki

2PV = Kierownica skórz. do poduszki bezp.

5RQ = Lusterko na wysięgniku (konvex) str. prawa

5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52

T7T = 6-cylindrowy silnik z wtryskiem 2,4 ltr. litera kodowa

0YE = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru:

3S0 = Bez poręczy dachowych

4UE = Lewo/prawo

0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu

8UC = Radio

8GL = Alternator

8RN = Eight speakers (active)

1KD = Hamulce tarczowe tył

1LB = Faustsattelbremse przod

3FE = Dach odsuwany/odchylany z napędem elektrycznym

1BE = Pakiet zawiesz.

cos za twrado bylo na normalne zawieszenie i wyszlo szydlo z worka 1BE

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Miło popatrzeć na brata :>, zadbany model, tej skóry to Ci zazdroszczę może sam sobie kiedyś sprawie, czym się tak naprawę będą różnić nasze silniki ARJ a ALF skoro pojemność ta sama i moc?

Opublikowano
  • Autor

są takie dni ze jadło by sie oczami :gwizdanie:, tak samo ze skóra w samochodzie, jak zimno to piz*zi zanim sie rozgrzeje i naprawdę czuć ten chłód :thumbdown:, i na odwrót w lato siądziesz to sie przyklejasz :thumbdown:, zanim sie schłodzi, ale takie dni szybko mijają i można dalej sie cieszyć :naughty:, porostu trzeba sie przyzwyczaić

Opublikowano

Miałem skórę w poprzednich autach więc znam ten ból :) ale mimo wszystko autko się o wiele lepiej prezentuje.

Opublikowano

A jak sprzątanko w środku szybko idzie - ciach szmatką i po bólu :decayed:

Opublikowano

A jak sprzątanko w środku szybko idzie - ciach szmatką i po bólu :decayed:

Oj tak, zwłaszcza jak się wozi psa, ze skóry sierść to wystarczyło zdmuchnąć a potem wytrzepać dywaniki a teraz mordęga z odkurzaczem żeby kłaki pozbierać :>

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj znalazłem troche czasu na umycie :kox: i zrobienie paru fotek (telefonem :confused4:)

6a932d87fe3cfbe0med.jpg

8cfb536ced1ae736med.jpg :gwizdanie: :slina:

a4b312f083b6893amed.jpg

6421612dd78479aemed.jpg

35626dc6fb09337cmed.jpg

fa0f7b6bc1a120ebmed.jpg

95cdeaa49eb5adb1med.jpg

475e79c11eb9bba6med.jpg

01e0fa63d7ceebcemed.jpgprzy spokojnej jeździe i spalanie nie straszne

c476807dfc7115ddmed.jpg

Opublikowano

Co to za patent na tym ostatnim zdjęciu?

Opublikowano
  • Autor

to jest wskaźnik gazu, nie chciałem mieć go gdzieś na desce to ulokowałem go w tunelu :>

Opublikowano

Na desce to zielone zdecydowanie nie pasowało by do reszty czerwonego :good:

Opublikowano
  • Autor

Na desce to zielone zdecydowanie nie pasowało by do reszty czerwonego :good:

:drunk: i dlatego tam sie nie znalazlo :decayed:
Opublikowano

Ładna ta twoja A4, fajnie wyposażona :good:

Opublikowano

Autko :good:

a co do LPG, też mam i sądzę że jeżdżąc około 20 tys km rocznie oszczędzasz średnio około 2500zł rocznie (licząc benzynę i wydatki na instalację),

a 10tys zł za 4 lata -3000zł na instalację to 7 tys zł do przodu :notworthy:, jak ktoś woli tracić tą kasę to :hi:(nie mój portfel :polew:), jeżdżąc szybko(150-180) nie myślę o kosztach bo 15lpg to 30zł:D), a 13litrów benzyny to około 54zł, różnica w kulturze pracy lpg a benzyna to minimalna różnica(w końcu to sekwencja), a V brzmi tak samo :kox:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze jakies felgi na pokład wpadną i bedzie :good: myślę nad 18'' od eski, no i zdezak przód mam na oku :rolleyes:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:54_________________________________________________

Autko :good:

a co do LPG, też mam i sądzę że jeżdżąc około 20 tys km rocznie oszczędzasz średnio około 2500zł rocznie (licząc benzynę i wydatki na instalację),

a 10tys zł za 4 lata -3000zł na instalację to 7 tys zł do przodu :notworthy:, jak ktoś woli tracić tą kasę to :hi:(nie mój portfel :polew:), jeżdżąc szybko(150-180) nie myślę o kosztach bo 15lpg to 30zł:D), a 13litrów benzyny to około 54zł, różnica w kulturze pracy lpg a benzyna to minimalna różnica(w końcu to sekwencja), a V brzmi tak samo :kox:

koszt instalacji zwraca sie po okolo 16000-17000 km w moim przypadku sie zwrucilo, duzo robie trasy do włoch i spowrotem 3600km, a kultura pracy sie praktycznie nie zmienia,

tomasz13 :drinks::PB98::banan2: :oklaski:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________dzisiaj wybrałem się na szrot i znalazłem dawce :naughty:,oto i on

f914bd72ae780891.jpg:quattro::a4fan: :oklaski: :drool:

no i od razu ślinka mi pociekła :slina:

Opublikowano

orzeszty....rwij ją, rwij, a szcególnie zderzak Esowy i :slina: :slina: :slina: ojojoj, poszalałbym na tym szrocie :decayed: możęsz mi napisać na PW ile za nią dałeś?? bo też chcę coś mocniejszego kupić. Dałbyś rade?? o ile to nie tajemnica;)

Opublikowano

Jak zamierzasz zmieniać przedni zderzak to ja bym był zainteresowany twoim ori przednim zderzakiem...jak coś to daj znać :hi:

Opublikowano
  • Autor

biorę całą bo cena w sam raz, płace za nią 350 ojro, tu akurat cena samochodu spoko ale transport do polski drożej wyjdzie a wiec sie dogadałem i biorę jeszcze parę sztuk, bo tutaj nie opłaci im sie naprawiać jak cos sie zepsuje, np za 2 poduszki powietrzne krzyczą 2500 euro do peguota, nie założysz nie dopuszczą do ruchu wiec dla większości ludzi lepiej oddać na szrot nawet trochę uszkodzona, ta akurat poszła w zamian za nowy samochód i salon ja dal do złomowania, a takie furki można znaleźć:

efcb300895c748fc.jpg ta ma ładne kremowe skorki

7605278893da2366.jpg ta troszkę uszkodzona z przodu do wymiany poduszki chłodnice, zderzak, silnik nie tknięty

051189eabd3d7cc9.jpg z ta niewiem co i jak ale juz troszkę ja rozebrali

Jak zamierzasz zmieniać przedni zderzak to ja bym był zainteresowany twoim ori przednim zderzakiem...jak coś to daj znać :hi:

dogadamy sie :cool1:
Opublikowano
  • Autor

dokładnie tzn ta beeme z zamiarem odratowania albo sprzedazy w całości, szroty wyglądaja jak nie jedna giełda w polsce tylko samochody tutaj dużo nowsze hehe :polew:

Opublikowano

hmm, czy ewentualni :decayed:e jak już je sprowadzisz, to będziesz sprzedawał części?? jakiś nr tel?? czasami latam na podlasie :decayed: moze dałoby rade sie dogadać co do cześci?? będziesz miał dobre ceny?? :kox: :kox: :kox:hehe