Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] srebrna A4 1999r 2.4 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem opisać tu swoją A4, podpatrzyłem u innych użytkowników i postanowiłem opisać ja jakoś lepiej, jak byście coś zauważyli czego nie napisałem (albo coś za dużo) dajcie znać, plany do A4 jakieś mam ale o tym później, pozdrawiam i zapraszam do oceniania, mile widziane jakieś propozycje.

silnik: 2.4 v6 165KM

rok prod: 1999

Wyposażenie fabryczne:

-elektryczne szyby przód (tył korba), lusterka

-climatronic

-komputer FIS

-ABS

-10 x airbags

-ori 16'' falgi

-ori xenon ze spryskami

-szyberdach

pakiet S-Line:

-trójramienna, skórzana kierownica

-skórzana dźwignia zmiany biegów

-skórzane siedzenia (kubełki)

na fotkach jeszcze brudna ale niedługo dojdą jakieś lepsze fotki.

466257cb5e2db6c8med.jpg

017c855079e09e35med.jpg

71be2f84a6da59aamed.jpg

bf2f60611e8ac037med.jpg

b4189411bdeccb3dmed.jpg

95517d7e37ab6f5emed.jpg

Opublikowano

Fajne autko i nawet przebieg niski. :o

Opublikowano
  • Autor

:gwizdanie: no niski niski, ale oko i tak się cieszy, jestem zadowolony :naughty: chociaż wcześniej się balem bo jednak to nie to samo co w 1.4 :wallbash: w hondzie.

Opublikowano

Mi się widzi bo też mam 2.4, ale ALF i po pierwszym liftingu :naughty: Ja gazu nie zakładałem bo gdybym chciał coś oszczędnego to poszukałbym w TDI. :cool1: Pozdrawiam i życzę zadowolenia z jazdy! :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tzn gaz zakładam bo jednak robię trochę za dużo km w ciągu roku, ogólnie siedzę we Włoszech wiec parę razy do roku jak się zrobi 4000km (w dwie strony) to sie swoje zaoszczędzi a tu na miejscu i tak na benzynie latam, to i instalacja za 3800zl zwróci się chwila moment.

Opublikowano

Ja jestem nastawiony sceptycznie do gazu, ale skoro się na niego decydujesz to mam nadzieję, że będzie się sprawował tak jak należy. :)

Opublikowano
  • Autor

też mi się ten gaz nie widzi :no: ,ale w ciągu roku robię coś około 20 000 km nie z przyjemnosci tylko z przymusu (droga do domu) wiec wyboru nie mam a przeliczyć zawsze można i za te pieniądze kupić coś do autka :naughty:

Opublikowano

Fajny masz silniczek. Kilka zmian i bedzie znacznie lepiej. :naughty:

A co do gazu to jak kto uważa. Dla silnika przyjemnosci nie robi. Przy tankowaniu fakt jest znacznie taniej.

Opublikowano

Samochodzik bardzo fajny.

A gazu nie się co bać - tylko podstawowa kwestia-> dobry montaż i wszystko będzie śmigać bezproblemowo.

Opublikowano
  • Autor

no na początku bylem nastawiony na staga 300 z lepszymi listwami ale jednak biorę brc trochę droższa a znacznie lepsza pozdrawiam, zmian na pewno kilka dojdzie :mysli:

Opublikowano

tylko znajdź sobie jakiegos dobrego fachowca.. bo jak jakiś śrupek sie za to weźmie to ja dziękuje

jeśli bedzie dobry fachowiec to gaz polecam, nic sie autku nie stanie :P

Opublikowano

Gaz to do kuchenek :cool1: Bardziej by Ci sie opłacało kupić diesla i pomodzić coś niz mocna benzyna i gaz :thumbdown:

Opublikowano

Gaz to do kuchenek :cool1: Bardziej by Ci sie opłacało kupić diesla i pomodzić coś niz mocna benzyna i gaz :thumbdown:

Równie dobrze można rzec - diesel to do kombajnu, nie takie silniki na gazie chodzą bez zarzutu, taniej niż diesel i bez klekotu.

Opublikowano

Auto bardzo fajne co do gazu to kwestia dyskusyjna, ja jeździłem na gazie i przejechałem na nim ok 80 000 i auto trochę było słabsze niż przed zainstalowałem LPG ale nie było tragedii teraz mam diesla i też nie mam na co się skarżyć. Każdy robi co uważa

Pzdr

Opublikowano

Audicha piękna:) a gaz to w sumie często właśnie kwestia ekonomi ale z dobrą instalacją tym autem i tak polatasz co swoje:)

pozdrawiam i życzę miłego użytkowania

Opublikowano

jak widzę szyber i clime to po prostu już mojego grata na allegro zaczynam wystawiać, za każdym razem :(

zazdroszczę silniczka, szyberka i sprysków

autko miodzio, nie zapomnij napisać jak gaz, za ile, gdzie, i jakie podzespoły

Opublikowano
  • Autor

no w czwartek będzie montowany za 3800 zł, instalacja brc :wink4:, wszystkie dane podam w piątek, jak przetestuje co i jak :mysli:

Opublikowano

qrde drogo, no ale może bedzie chodzić, ciekawi mnie spalanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

gaz założony :>, śmiga jak talala odpukać w niemalowane :wallbash: (na temat spalania wypowiedzieć się nie mogę, bo styl jazdy nie jest oszczędny) :naughty:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 21:28_________________________________________________hej nie mogę znaleźć kodów wyposażenia możne mi ktoś napisać co jest co ?

34e810bdc2a80ec4.jpg

dzieki z góry