orzelsrw Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Dziś u mnie to samo się pojawiło , jutro będę kombinował.... ale rady cenne , napewno się przydadzą![br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:38_________________________________________________Akurat miałem rozrząd robiony i powiedzieli mi w serwisie, że to wina jakiegoś przekaźnika ale w kolumnie kierowniczej - zamiennik z wymianą podobno ok 500pln? co wy na to? objawy dokładnie takie jak pisał kolega raz jest raz nie ma, czasem pomiga chwilęa czasem miga za szybko...
krzyniek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 jakiegoś przekaźnika ale w kolumnie kierowniczej - zamiennik z wymianą podobno ok 500pln? co wy na to? czyżby kolejna złota myśl panów z aso
orzelsrw Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Korekta - to nie bylo w ASO tylko w normalnym warsztacie i nie 500 tylko 300 pln, a jak zadzwonilem z ciekawosci do ASO powiedzieli mi ze 490pln oryginalna czesc z robocizną. Niemiło się zaskoczyłem zato w INTERCARS, bo nie mają zamiennika do mojego modelu i odsyłają do ASO... chyba jakiś spisek.... może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł gdzie w wawie się pofatygować i to naprawić żeby nie zdarli i może bez konieczności wymiany całej części... ja nie mam żadnego zaufanego elektronika....[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 11:12_________________________________________________Poszperałem, rozebrałem ten przełącznik tak jak koledzy tu pisali i ... pomoglo! Dzięki za cenne rady 200 pln w kieszeni, podr
Rekomendowane odpowiedzi