tomek21420 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam od jakiegos czasu piszczy mi lozysko od napiczana paska napedzajacego sprezarke od klimatyzacji, wczoraj kiedy stalem w korku stalo sie cos takiego ze spadly obroty za chwile wskoczyly na takie jak powinny byc i znow spadly auto tak jakby na moment sie przydlawialo i zakopcilo przy tym. Czy moze miec wine to ze dane lozysko sie zatarlo i to przymulalo silnik? Po zgaszeniu auta zalaczylem klime i wszystko wrocilo do normy zrobilem 100km i nic kompletnie sie nie dzialo czy klima byla zalaczona czy wylaczona..Moze ktos cos podpowiedziec?
Daimos Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Wygląda to na zacierający się napinacz, wymień jak najszybciej
tomek21420 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 Wiem kolego wlasnie tylko pytam czy ten napinacz moze powodowac to ze mi przymulilo silnik bo na chwile sie wystraszylem co sie dzieje napinacz wymienie jak tylko wroce do domu bo jestem na wczasach wiec nie mam za bardzo jak w najgorszym wypadku sciagne pasek i pojade bez klimy dzieki i pozdro
Rekomendowane odpowiedzi