lukas_ss Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Chlopaki moze ktos wie jaki jest u mnie numer oryginalu popmpy wspogania chcialbym zakupic nowa bo mi smiesznie wyje jak szybko skrecam w jedna pozniej w druga to nie wyrabia chyba juz aa kod silnika to mam AVJ 1.8T
lukas_ss Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to napewno od benzyny bo widze ze masz diesla i kiedys juz tak sie wklepalem bo ktos mi podal numer czesci ja zamowilem przyszla i okazalo sie ze roznila sie jedna cyferka i gzie indziej bylo mocowanie nie pamietam co to bylo ale bylo takze chcem sie upewnic a chyba ze akurat jesli chodzi o pompe wspomagania to niczym sie nie roznia benzyna a diesel
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to napewno od benzyny bo widze ze masz diesla i kiedys juz tak sie wklepalem bo ktos mi podal numer czesci ja zamowilem przyszla i okazalo sie ze roznila sie jedna cyferka i gzie indziej bylo mocowanie nie pamietam co to bylo ale bylo takze chcem sie upewnic a chyba ze akurat jesli chodzi o pompe wspomagania to niczym sie nie roznia benzyna a diesel obrażasz mnie
lukas_ss Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 dobra czyli rozumiem ze sie nie pomyliles ) zwracam honor
puchac Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to na pewno ten numer. też u siebie zmieniałem. w ASO koszt 1280 zł, i z tego co się orientuję - brak zamienników. pzdr
lukas_ss Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No wlasnie nigdzie jej nie ma to co mam w ASO KUPIC ? NIEEEEEEEEEEEEEEE pomozcie prosze!!
puchac Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 najlepszym wyjściem chyba będzie regeneracja
tomaszw Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witajcie, też mam 1.8T i niestety musiałem zmienić pompe, niestety nigdzie ich nie ma (taka z kółkiem alu. na stałe nabitym), w końcu po bezowocnych poszukiwanaich założyłem od 2.5TDi (z odkrecanym kólkiem) i jest wszytko OK.
GRazny Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a te objawy to na pewno pompa? a nie zatarte któreś kółeczko? (sprzęgło alternatora ma podobny objaw przy maksymalnym skręcie)
lukas_ss Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 dzieje sie cos takiego ze popmpa jeczy smiesznie tak jak skrecam i autmomatycznie daje gazu a po drugie u mnie kolego to benzyna i chyba nie ma tego sprzegielka jak w dieslach . jak mysliscie regeneracja cos da ile to moze kosztowac?
tomaszw Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 jak napisałem wcześniej, mam benzyne 1.8T i założoną pompe od 2.5TDI i wszystko pasowało.
Rekomendowane odpowiedzi