Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Radio Audi Chorus by Blaupunkt i nie grajace tylne glosniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna ciesze sie zakupiona A4 AFN w sedanie i zauwazylem ze mam zamontowane z tylu glosniki kenwood 2 drozne ale nie graja. Radio mam ori Chorus Blaupunkta. Zorienotwalem sie ze przy wymianie radia na inne sa takie cyrki stad moje zdziwinie czemu na moim ori nie gra :blink:

W bagazniku nie mam zadnego wzmacaniacza po kablach doszedlem ze ida za tylna kanape (kanpa nie jest rozklada).

Jakies pomysly sugestie?

[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 16:23_________________________________________________Naprawde nikt mi nic nie podpowie? :cool1:

Czy do wyjecia radia potrzebuje specjalnych kluczykow czy jak tam wloze jakas plaska blaszke to tez bedzie dobrze :mysli:

Opublikowano

tylne glosniki maja swoj wzmacniacz dlatego nie graja a ori radio nie ma wzmacniacza na tyl wiec jesli chcesz zeby graly tylne glosniki musisz albo zmienic radio albo wyprowadzic sygnal z radia i zamontowac dodatkowy wzmacniacz poszukaj sporo bylo na forum o tym[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 15:21_________________________________________________a co do wyjecia radia to http://www.allegro.pl/item698000236_klucze_do_demontazu_radia_vw_audi_merc_becker.htmltu masz link do kluczy

Opublikowano

elaboraty napisano na tym forum odnośnie tylnych głośników... Moja rada? :szukaj:, chociaż i tak nie trzeba, bo temat podwieszony...

Opublikowano

elaboraty napisano na tym forum odnośnie tylnych głośników... Moja rada? :szukaj:, chociaż i tak nie trzeba, bo temat podwieszony...

Wszytsko pieknie ladnie tylko te elaboraty dotycza sytuacji po zmianie z ori na inne i przestaje grac tyl ja mam ori radio i glosniki z wyprowadzonymi przewdoami i nie gra i dlatego sie pytam o co moze chodzic :kox:

Opublikowano

z tego co piszesz to masz glosniki kenwood czyli ktos wywalil ori glosniki ktore mialy w sobie wzmacniacz a ori radio nie ma bezposredniego wyjscia na tylne glosniki, ma ale tylko i wylacznie przez wzmacniacz , czyli albo kupujesz ori glosniki i montujesz albo dokladasz wzmacniacz i troche zabawy z lutownica i bedzie gralo :boobs::banan2::banan1::banan::dziura:

Opublikowano

z tego co piszesz to masz glosniki kenwood czyli ktos wywalil ori glosniki ktore mialy w sobie wzmacniacz a ori radio nie ma bezposredniego wyjscia na tylne glosniki, ma ale tylko i wylacznie przez wzmacniacz , czyli albo kupujesz ori glosniki i montujesz albo dokladasz wzmacniacz i troche zabawy z lutownica i bedzie gralo :boobs::banan2::banan1::banan::dziura:

cos takiego bedzie dobre?

http://allegro.pl/item683909131_audi_wzmacniacz_blaupunkt_8z0035223.html

http://allegro.pl/item705361233_audi_a4_b5_wzmacniacz_bose.html