Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Splitter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tauron dmuchnij w jedna strone :P w druga :P i zassaj powietrze tym malym wezykiem :) ma nei przepuszczac powietrza w zadna a po zassaniu powietrza podniesc ma sie tloczek :) jesli przepuszcza tzn kolego ze nie miales doladowania :)

no i pupa ;( zawór chyba uwalony , jak zasysam powietrze przez te małe wejscie na górze to nic sie nie dzieje tak jakby była dziurka i słysze ja sobie syczy . :shocked:

Opublikowano

Moskal wczoraj jezdzil to stwierdzil ze tez chce TIPa :tongue4:

musze potwierdzić , napaliłem sie jak szczerbaty na suchary na tego TIP-a :kox:

Będę miał na sprzedaż, za niedługo kilka sztuk TIP oraz Test Pipe ;)
Opublikowano
  • Autor

a cenowo jak to bedzie wygladac?o wykonanie nie pytam,bo wiem,ze sam zrobisz... :wink4:
Opublikowano

a cenowo jak to bedzie wygladac?o wykonanie nie pytam,bo wiem,ze sam zrobisz... :wink4:

Cena jeszcze nie jest do końca jasna, bo będzie całkowicie wiadomo jak będą gotowe, na pewno będzie bardzo konkurencyjna ze wszystkimi innymi :wink4: Kto chętny to priv, bo się nie połapię potem kto co chiał, już jest kilku chętnych.

Opublikowano

gregory pamietasz o mnie :)O

Opublikowano

Hm

Moskal wczoraj jezdzil to stwierdzil ze tez chce TIPa :tongue4:

musze potwierdzić , napaliłem sie jak szczerbaty na suchary na tego TIP-a :kox:

hmm pewnie i ja bym się skusił. :mysli:

Opublikowano

No tauron to wymiataj do ASO po nowy zawor :) Z TT 225ps koncowka 710N :) Auto musi odzyc :good:

Gregory a ty skad ? Produkcje masowa robisz ?

Opublikowano

No tauron to wymiataj do ASO po nowy zawor :) Z TT 225ps koncowka 710N :) Auto musi odzyc :good:

no tak trza będzie zrobić .

Opublikowano

Powiedzmy, że tak. Tak wiele ludzi się mnie pytało o TIP-y i Test Pipe, że pomyślałem "czemu by się tym nie zająć". Jak tak dalej pójdzie to te kilka sztuk przeobrazi się w kilkanaście :gwizdanie: Bo tyle jest chętnych. Wystaczyło napisać, że będę miał kilka sztuk :wink4:

Opublikowano

Powiedzmy, że tak. Tak wiele ludzi się mnie pytało o TIP-y i Test Pipe, że pomyślałem "czemu by się tym nie zająć". Jak tak dalej pójdzie to te kilka sztuk przeobrazi się w kilkanaście :gwizdanie: Bo tyle jest chętnych. Wystaczyło napisać, że będę miał kilka sztuk :wink4:

fakt faktem jest to chodliwy i poszukiwany towar. szczegolnie ze w El-tec czy innej firmie robiacej takie rzeczy trzeba zaplacic gruba gotowke... jak zrobisz to sie pochwal :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Gregor powiedz ile za TIPa?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej mam pytanko. Zamontowałem niedawno stożek ponieważ chciałem aby moja dv ładnie syczała. Efekt jest jakiś ale mizerny muszę powiedzieć. Dodam dolot mam oryginalny i pytanie moje brzmi czy jak dorobie sobie takiego krućca na dv to bedzie już ładnie to słychać czy nie bardzo. :hi: Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Hej mam pytanko. Zamontowałem niedawno stożek ponieważ chciałem aby moja dv ładnie syczała. Efekt jest jakiś ale mizerny muszę powiedzieć. Dodam dolot mam oryginalny i pytanie moje brzmi czy jak dorobie sobie takiego krućca na dv to bedzie już ładnie to słychać czy nie bardzo. :hi: Pozdrawiam

lepiej zakup splittera http://cgi.ebay.co.uk/FORGE-SPLITTER-SPLIT-R-DUMP-VALVE-BOV-VW-PASSAT-1-8T_W0QQitemZ260436156024QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3ca3345e78

bedzie za***isty efkt-to ,co ja wykonalem-to byl swoistego rodzaju eksperyment :wink4:

Opublikowano

No tak wiem ale ten eksperyment mi się berdzo spodobał i efekt juz jest jak dla mnie super. Ty pewnie oprócz stożka masz jeszcze rudę dopływu zmienioną lub coś innego. W moim przypadku do samego stożka też bedzie ładnie jeżeli zrobie taki eksperyment? I jeszcze jeżeli dorabiam ten krucieć to rozumiem żadnej rury nie trzeba zatykać tak?

Opublikowano
  • Autor

No tak wiem ale ten eksperyment mi się berdzo spodobał i efekt juz jest jak dla mnie super. Ty pewnie oprócz stożka masz jeszcze rudę dopływu zmienioną lub coś innego. W moim przypadku do samego stożka też bedzie ładnie jeżeli zrobie taki eksperyment? I jeszcze jeżeli dorabiam ten krucieć to rozumiem żadnej rury nie trzeba zatykać tak?

nie mam dolotu z kwasowki,nic nie trzeba zaslepiac-mozesz zrobic eksperyment :wink4:
Opublikowano

Zrobiłem eksperyment z ktućcem o śr 5 mm i nie polecam heh. Auto przy jeżdzie bierze tamtedy powietrze i żle sie zachowuje. Dorobiłem wiec na niego nasadke o śr 2 mm i jest jak daniej czyli słychać małe pss ale dzwięk ten wydaje stożek. Narazie nie chce mi sie kombinować z tym bo jest za zimno i dałem sobie spokój. :disgust:

Opublikowano

słychać małe pss ale dzwięk ten wydaje stożek. Narazie nie chce mi sie kombinować z tym bo jest za zimno i dałem sobie spokój. :disgust:

Podnieś ciśnienie doładowania = zrób chipa :wink4: Wtedy pssssyt na stożku będzie głośniejsze. Myślę, że jeśli masz już stożek to ten splitter niewiele ci da, a powietrza zawsze będzie brakowało, albo będzie go za dużo. Wprowadzi to zamęt do ECU i ogłupi lambdę nieco(a po co).

Opublikowano

ja olalem temat...kupie forge 007

Opublikowano

ja olalem temat...kupie forge 007

Forge 007 nic ci nie da na seryjnej puszce jeśli chodzi o dzwięk.

Opublikowano

Nie zalezy mi na dzwieku :P... ale ja mam filtr K&N i powiem Ci ze jak przycisne gaz stojac z przodu auta to slychac jak zasysa powietrze...