Nowak_zg Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 gdzie mam wejsc aby dolaczyc do teamu a4-klub ?
Gard Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wysłałem Ci zaproszenie i jeszcze dwóm innym osobom. Sprawdź w dziale Poczta, pewnie tam przyszło? Jest jeden problem ... a mianowicie ograniczenie ilości graczy w Teamie. Żeby było ich wiecej muszę zwiększać poziom tzw. pit stopu... A to sporo kosztuje. Ale cóż ... Będę ciułał dla dobra klubu
Nowak_zg Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 gard nie ma miejsca juz dla mnie ? wez cos pociułaj troche bo chce byc w teamie [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 19:07_________________________________________________jaka kase ?
Gard Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wpłacamy z ykk na dodatkowe miejsca w teamie. Mamy 1k z 8. Zbieramy ciągle. Będę pisał co i jak, ale żeby nie nabijać postów bedę edytował tego.
grippen Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 a ja jestem na minusie ;( i musze straty odrabiać
bigos_s Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ja już prawie w pierwszej dziesiątce zaproszenia tyż nie dostałem :gwizdanie: gdzie i komu podsypać ??
Patrykbor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jeszcze parę minut i kończę prace w Auto spa i mogę się ścigać :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 a jak z tą SPA ? wypłacają kasę po zakończeniu pracy? ykk - bank oprocentowany jest ? :gwizdanie:
Gard Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wypłacają. Ja za godzinę dostałem 40zł. Bank jest oprocentowany chyba 2%, ale lepsze to niż utrata 10% kwoty, którą nosisz przy sobie w razie przegrania pojedynku. Kto się jeszcze nie zarejestrował, proszę o kliknięcie w link w moim podpisie. Całą kwotę z tego tytułu uzyskaną przekazuje na rozszerzenie pitstopu dla nowych graczy w teamie. Dziękuje Allcon a Ty nie grasz z nami?
Allcon Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gard - 402zł leci na Twoje konto z mojej strony ps. Jeśli mogę Was prosić to głosujcie na moją stronę w toplistach widocznych na samym dole strony (każde klikniecie będzie podnosiło moją pozycję a co za tym idzie gra zrobi się bardziej popularne i będzie więcej chętnych do rywalizacji )
bigos_s Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 zmienił już ktoś to czerwone padło ? wściekłe seyyyczento jako 5 auto jest Peugeot 205 GTI
Gard Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ok, wyciągnęliśmy z ykk już 7 tysi. Zaraz rozszerzamy pit stop, ciekawe tylko o ile miejsc. Allcon - z mojej strony Twoja gra ma pełne poparcie, kliknąłem!
Gard Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Informuje, że udało się rozszerzyć ilość miejsc w teamie o kolejne 2. Wysłałem 4 zaproszenia, proszę o akceptację. Zbieramy na kolejny poziom pit stopu, aby móc zaprosić więcej osób - kwota to 64 000 PLN Dziękuję za udzieloną pomoc (klikanie w link) wszystkim osobom z forum Audi oraz moim koleżankom ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nie znam nicków wszystkich graczy, więc upominajcie się o zaproszenia wysyłając mi pw. Wysłanych zostało 6 zaproszeń, proszę o akceptację.
Patrykbor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 czy zawsze trzeba czekać na wyścig :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi