Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem przynajmniej dopóki nie jestem w teamie [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... NO I KASA DO WSPÓLNEJ KIESZENI
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem przynajmniej dopóki nie jestem w teamie [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... Zgadzam sie z tym w 100%, rosniemy w sile, a ofiary jakies musza byc :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem przynajmniej dopóki nie jestem w teamie [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... Zgadzam sie z tym w 100%, rosniemy w sile, a ofiary jakies musza byc :gwizdanie: :naughty: w sumie racja... także BrunoNH zapraszam bo jak mi odpuściłeś to inni zaczeli...
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l Pamiętacie jakie trzeba mieć parametry aby wygrywać w Dragach -> o puchar dziekana?
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l miałem chyba 7lvl Wydaje mi sie ze mialem mniej [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 11:47_________________________________________________Objedzcie mnie ktos z teamu bo szkoda zeby obcy zarobili...
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l a ja dam radę Cię objechać? Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew:
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l a ja dam radę Cię objechać? Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew: :polew: czekaj... Trzeniu się kiedyś odwdzięczy :gwizdanie:
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l a ja dam radę Cię objechać? Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew: :polew: czekaj... Trzeniu się kiedyś odwdzięczy :gwizdanie: No mam taka nadzieje, dlatego go ucze wszystkiego co sam sie nauczylem
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l A ja cały czas pracuje ciężko od 7 godzin. Jeszcze niecała godzina i się ścigam.
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l Dibo Testowałem na tobie mojego nowego furacza i poległem. Czym śmigasz
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l WiesiekM podobno na pierwszych etapach gry ma większe znaczenie furacz a dopiero później umiejentności - autor gdzieś to na początku napisał.
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l No i pupa. Znowu wygrana i przegrana i ten sam poziom exp. Jak daję wyścig to z kim właściwie się ścigam.
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l pytanko czy będąc w team ie przy wygranej zdobywa się więcej Expa?? i ile brakuje do kolejnej rozbudowy?
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l A nas własnie grupowo objechali z A3 no w mordę... pytanko czy będąc w team ie przy wygranej zdobywa się więcej Expa??i ile brakuje do kolejnej rozbudowy? Dobre pytanie
Opublikowano 7 Sierpnia 200917 l Do twórcy gry Pisałem to na czacie w grze ale napisze tutaj też: miałem kierowce rozbudowanego na 15lvl i średnio za każda umiejetność płaciłem 2300zł ( tyle mi się wyświetlało ) podniosłem umiejetnosci do ok 4000zł ( za umiejętność) a lvl kierowcy mi sie nie zmienił i ciągle mam 15lvl. to co ile zmienia sie lvl kierowcy??? a na te rozbudowe wydałem ponad 100k zł ;( to ciekawe ile wydali ci co mają 20lvl