Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He, he i od rana, co godzinę, z sekundową dokładnością mnie objeżdżasz :decayed:

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 17:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 16:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 15:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 14:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 13:15:22

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 12:15:22

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 11:15:21

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 10:15:21

mnie też i prawie taka sama dokładność :naughty:

Opublikowano

He, he i od rana, co godzinę, z sekundową dokładnością mnie objeżdżasz :decayed:

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 17:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 16:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 15:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 14:15:23

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 13:15:22

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 12:15:22

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 11:15:21

xracer.pl Zostałeś wyzwany na pojedynek 2009-08-15 10:15:21

mnie też i prawie taka sama dokładność :naughty:

2 sekundy poslizgu byly :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 18:07_________________________________________________I jeszcze chudineze razem z Wami :polew:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 18:08_________________________________________________Ciekawe jaka bryka na 40 bedzie :cool1:

Opublikowano

2 sekundy poslizgu byly

to musisz miec slabo rozwiniete wychodzenie z poslizgu hyhy :decayed:

Opublikowano

2 sekundy poslizgu byly

to musisz miec slabo rozwiniete wychodzenie z poslizgu hyhy :decayed:

125 Wychodzenie z poślizgów :naughty:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 19:07_________________________________________________Wiesiek to Ty mi Madasa zabrales :gwizdanie:

Opublikowano

No to co nie ma nikogo na to konto?

[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 19:24_________________________________________________hmm :mysli: idę na impre dziś dzień wojska polskiego trzeba strzelić lufę :decayed:

Opublikowano

Ja pije w domku ze spricikiem :evil:

Madas powiedz kto Cie teraz objechal :mysli::naughty:

Opublikowano

125 Wychodzenie z poślizgów :naughty:

hyhy Bruno mam podobna taktyke :cool1:

[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 19:24_________________________________________________hmm :mysli: idę na impre dziś dzień wojska polskiego trzeba strzelić lufę :decayed:

a potem poodpoczywac na majorce? :kox:

Opublikowano

Marek skad Ty masz tyle kasy :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Wiesiek to Ty mi Madasa zabrales :gwizdanie:

A teraz Ty mi się zrewanżowałeś :)

:polew: masz chudineze, mnie i jeszcze Ci mało?

Opublikowano

Moj Ci on :polew: :polew:

Opublikowano

Moj Ci on :polew: :polew:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

eeee pipki wróciłem z impry i co taka cisza?

walcie moje konto bo odpuszczam i popuszczam :polew: :polew:

Opublikowano

a misie net w domu zrąbał i nie mam go na razie więc jak by ktoś chciał miejce w teme mogę odstąpić ;(

Opublikowano

eeee pipki wróciłem z impry i co taka cisza?

walcie moje konto bo odpuszczam i popuszczam :polew: :polew:

Ja tez, juz mnie ta gierka nie cieszy :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jeszcze wkleje ile ze Wieska dostaje :naughty:

To było do przewidzenia. Zyskałeś 13982.1015 respektu, 212.6248 doświadczenia i 525 zł.

Opublikowano

wychodzi na to że jak się chce być w czołówce to najlepiej z pracy zrezygnować i rodzinę wysłać na wczasy ...fajnie byłoby jakby to że ma się dobrą pozycję zależało też od myślenia i jakiś innych czynników niż nabijanie przed kompem całe dnie i noce .... jadę na spacer z dzieckiem na 3 godz i spadam o kilka pozycji i tylko dlatego że inni mają więcej czasu niż ja ...... czasem jednak sobie wejdę popykać jak nie będzie co robić ...... i dzięki wszystkim za dobrą rywalizację przy kompie :evil::naughty::good:

Opublikowano

Najwięcej się zyskuje na nieobecności innych. Taka gra, po pewnym czasie zaczyna nudzić. Chyba oddam konto synowi :)

Jedyne co mnie tam jeszcze trochę kręci, to team :decayed:

Opublikowano

a ja drugi dzień z rzędu siedzę z rodzinką i znajomymi przy grilu i korzystam z uroków WiFi...

trzeba przyznać że gierka jest mało zajmująca... więc narazie daję radę... ale fakt nudzi się :gwizdanie:

Opublikowano

BrunoNH jesteś w tak komfortowej sytuacji, że wystarczy Ci raz na godzinę strzelić we mnie i to wsio. Obieram też podobną taktykę. Strzelam tylko w Graznego :decayed:

Opublikowano

no własnie dziwnie to wygląda... rzeczywiście jeden strzał na godzinkę i spokój... nikt nie dogoni... trochę to dziwnie skonstruowane

na plus to że mimo wszystko gra nie jest ustawiona na zarobek... trzeba przyznać że w TOP 10 wysyłanie smsów jest bez sensu bo bez większego problemu samemu zarabia się tyle że wystarcza...

Opublikowano

no własnie dziwnie to wygląda... rzeczywiście jeden strzał na godzinkę i spokój... nikt nie dogoni... trochę to dziwnie skonstruowane

na plus to że mimo wszystko gra nie jest ustawiona na zarobek... trzeba przyznać że w TOP 10 wysyłanie smsów jest bez sensu bo bez większego problemu samemu zarabia się tyle że wystarcza...

Ujme to tak :mysli:

Wykupienie jednego glupiego skilla 20k :shocked: :shocked: :shocked:

Aby zdobyc lvl potrzeba takich 12 czyli 240k kasiory, a z wyscigu o puchar ciagle wpada tylko 50k :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Nie macie racji twierdzac ze raz strzelic kogos na godzine wystarczy :no: :no: :no:

Ja dostaje za Wieska 16k respektu, ale wezmy pod uwage ze Wiesiek szczeli trzech tych co sa pod nim i za kazdego zgarnie 10k :mysli:

Rachunek jest prosty 30k-16k dla Wieska, a wiec nie wystarczy jednego.... :naughty: :naughty:

Co do czasu to fakt faktem, ze gralem od rana do wieczora i tracila na tym moja rodzina najbardziej chyba, a ja sie powoli uzaleznialem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Rzeczywiscie gra nie jest nastawiona na myslenie, wystarczy klikac myszka co jakis czas i tyle :mysli:

Ja preferuje gry gdzie mozna chociaz troche wykazac sie inteligencja i nie jest tak liniowa jak ta....

Moze jak bedzie druga poprawiona edycja to jeszcze zagram, poki co to dostalem nowa robote i musze sie jeszzce przygotowac, poczytac troche itp... :gwizdanie:

Wczesniej wlasnie czytalem ksiazke przed kompem i co jakis czas klikalem myszka z sekundowa dokladnoscia, to nie jest to "co tygryski lubia najbardziej" :tongue4:

A zauwazylem ze jestem uzalezniony jak juz zaczalem sobie budzik nastawiac i polowac cala noc na ludzi, to juz chyba bylo przegiecie :naughty: :naughty:

Zycze Wam sukcesow, ja juz sie wyleczylem z tego, moze jakby jakas kaska w irl z tego byla... :gwizdanie: