Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Marcinek jeszcze wroci do starej ale poczciwej B5 :naughty:

Opublikowano

AFN to byłsamochód yhhm :thumbup: :thumbup: raz wahacz zgubił nic wiecej-ale terza przytulmniei ciut szybciej- ale jak patrzena Dudikowe auto to jakbym moją widział- tylko inny kolor felga środek silnik i pare inny pierdół :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to może zrobimy gonitwe w 3 :naughty: zobaczymy co ten program od Danielka wart :kox:

Opublikowano

No to może zrobimy gonitwe w 3 :naughty: zobaczymy co ten program od Danielka wart :kox:

to Daniel będzie miał mój soft :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 19:24_________________________________________________pewnie baty zbiorę-taki za mnie sprinter :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Chetnie sie dolacze do was :kox: lubie sie ganiac :kox:

Opublikowano

quote author=mARCIN607 link=topic=90195.msg2111624#msg2111624 date=1294943101]

to Daniel będzie miał mój soft :gwizdanie: :gwizdanie:

Zanim kupiłeś 1.8T to ja już program miałem od Daniela :) Ty Marcinek jaką powinieneś mieć serie??[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 19:56_________________________________________________Z tobą Dudi raczej niemam szans mimo to że bena kręci się wyżej ale chętnie porównam się z Marcinem on ma ten plus że ładnie może wystartować bo Q

Opublikowano
  • Autor

A ty masz sam program , czas najwyzszy na jakas wieksza suszare :kox:

Opublikowano

Ty Marcinek jaką powinieneś mieć serie

serie 150 ale niby jest sportec to coś ok 180- ja tam bym się sprawdził z Dudim chociaż po to żeby zobaczyć jak mnie odejdzie i i trochę frajdy będzie. Tylko Dudi wiesz wygrany stawia po zimnym piana na 2 palce :good:
Opublikowano

No niewiem Dudi quattra mi się chce ale się zobaczy :wink4:

stożek, drugi cooler puki co leży w garażu a downpipe właśnie się spawa :decayed:

na dniach będe chciał to ogarnąć :P

Opublikowano
  • Autor

To dlaczego nie wzioles budy od Nosba przezucil bys swoje graty i mial bys Quattro , przynajmnie ja tak mysle zrobic :naughty:

Opublikowano
:slina: :slina: :slina: :slina:
Opublikowano

Jak by mi powiedział jak miała jeszcze drzwi błotniki mache szyby i napendy to bym ją kupił a on ją już wybebeszył strasznie a nie byłem przygotowany na to żeby jeszcze potem ją malować :) gadałem z nim o tym jak auto jeszcze jeździło ale widocznie zapomniało mu się i pogonił ją Nikowi :)

Trzeba mieć wkład paru tysiów wiadomo że część kasy się odzyska po sprzedaży swoich części no ale trudno. Kiedyś sE polifta sprawie z lepszym wyposarzeniem i wtedy nie będę ładował kasy w wygląd tylko w silnik :)

Opublikowano
  • Autor

Ja teraz zaluje ze jej nie przygarnolem nawet nie musial bym jaj malowac bo mialem ten sam kolor a i tak wszystko bym przezucil od siebie . Ale to juz historia :confused4: cho troche mi to nie pozwala zasnac :naughty:

Opublikowano

Ja teraz zaluje ze jej nie przygarnolem nawet nie musial bym jaj malowac bo mialem ten sam kolor a i tak wszystko bym przezucil od siebie . Ale to juz historia :confused4: cho troche mi to nie pozwala zasnac :naughty:

dudi jesteś kozak bo twoja fascynacja b5 mnie miażdży :kox: i ty jeszcze myślisz o quattro :good:

ukłon z mojej strony :hi:

Opublikowano
  • Autor

Jak wiesz nie za bardzo mozna do naszej B5 dolozyc Q .Wiec zostaje kupic drugi z Q i wszystko tam przelozyc :cool1: ale narazie jestem na etepie doboru skrzyni 6 . Mam juz goscia ktury ma ta skrzynie DQS tylko jest zabardzo zarzygana olejem i boje sie najpierw trzeba bedzie ja uszczelnic zanim sie zalozy :confused4: i tu znowu koszta

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-quattro-2-6-v6-1995r-i1396125197.html

zostaw skrzynię- szuakj trupa w Q i przekładaj- ja co spokojnie jeżdzę na trasie po smniegu przy wyprzedzaniu mam banana na twarzy jak mnie d*pa nosi jak mnie fantazja poniesie a i spokojnie wychodzi auto z poślizgu. ja Ci mówie pierd...l skrzynię szukaj dawcy :wink4::good:

Opublikowano

no marcinek ta z tego linku to się raczej na dawce nie nadaje no że chyba dudi by chciał 4 ślady zostawiać :naughty:

Opublikowano

przykładowo wkleiłem wątek

Opublikowano
  • Autor

Tak sie wlasnie zastanawiam predzej nad czyms takim

http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-C16495296.html

Moje klamoty pakuje do Q a z tej Q do mojej oski i ja mam Q a zona ma oske :kox: Troche pierdzielenia ale jak znajde jakiegos fajnego dawce to pomysle narazie musi zostac ta :wink4:

Opublikowano

Tak sie wlasnie zastanawiam predzej nad czyms takim

http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-C16495296.html

Moje klamoty pakuje do Q a z tej Q do mojej oski i ja mam Q a zona ma oske :kox: Troche pierdzielenia ale jak znajde jakiegos fajnego dawce to pomysle narazie musi zostac ta :wink4:

Dudi, to może lepiej już poszukać polifciaka :cool1: