Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli lepsze osiagi bedzie miala 2.7BIT :mysli:

seria nie, ale po sofcie juz prawdopodobnie tak.

Opublikowano

I jak widać po ilości dłubanych w PL 2.7bitów solidne jednostki są tylko trzeba o nie zadbać :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Auto zrobione cudnie, a patrzenie na nie daje mi motywację do renowacji mojej A4 z 1995 roku. ;D

Opublikowano

I jak widać po ilości dłubanych w PL 2.7bitów solidne jednostki są tylko trzeba o nie zadbać :)

wszystkie mocno dlubane sa po remontach :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam tak jak bylo w planach na podworku stanelo :quattro: z 98r z 2.5 TDI najwarzniejsze ze nie robi 4 sladow ,sedan ,czarna i naprawde w przyzwoitym stanie . Tak ze za pare miesiecy bedziemy przezucac moje wszystkie klamoty -silnik ,wnetrze ,hamulce itd .... do mojego nowego nabytku , ktory pod wzgledem blacharskim jest w duzo lepszej kondycji . Zakupilem od kolegi z forum progi od S4 w planach jeszcze zderzak od ski , nad tylnym sie zastanowie . W zeszlym miesiacu kupilem tez gwinta KW do mojej starej czarnuli ale niestety nie bedzie mi dane go nawet zalozyc :confused4: a klijenta w jakis normalnych pieniadzach nie ma . :gwizdanie:

A to fotka narazie total seria ale to juz nie dlugo :evil:

5ec1cbc0c4ea4b89m.jpg

051eb80b49569863m.jpg

Opublikowano

nie myslaleś żeby przełożyć klamoty do polifta? :cool1:

Opublikowano

dudi ale ty kochasz te b5-tki :kox:

Opublikowano

nom :decayed:

ja też mam drugą tyle że tamtą rozwaliłem :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

nie myslaleś żeby przełożyć klamoty do polifta? :cool1:

A kupie polifta w Quattro za 10 tys ,gdyby byl to bym kupil :naughty: a czym sie ten polift bedzie roznil od mojej klamkami ,klapa zderzakiem tylnym i podswietlanymi wlotami powietrza . Wszystko mozna wyrezac , zreszta konsole mam z polofta zegary z polifta swiatla z polifa :decayed:

No wlasnie niewiem dlaczego zawsze sobie po jakims czasie mowie dosyc za ta co w pakowales w ten samochod byla by juz B7 i postanawiam zonie ze sie zmienie :polew: a tu nagle taki numer jej wykrecilem z ta A4 w Q . Ale powiem ci ze nie zaluje jezdzilem szukalem troche sniegu i znalazlem na opuszczonym parkingu , po latalem troche bokami az udezylem w kraweznik , ale jest super Quattro daje rade a zmoim silniczkiem bedzie sie fajnie odpychac :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dudi jak cos to polecam sie do przekladki :cool1:

Opublikowano

brawo Q :good: Tapicera Gratki będę robił odwrotne kolory jak Ty :naughty: vTylko szkoda te to klekot :confused4:

Opublikowano

brawo Q :good: Tapicera Gratki będę robił odwrotne kolory jak Ty :naughty: vTylko szkoda te to klekot :confused4:

to jest samolot [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 21:25_________________________________________________

Dudi jest zadowolony z serii- na żadną dziurę nie musi uważać- na zakręcie jak się zakołysze to działa usypiająco :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Co prawda jest juz klijent co ma mi to ogarnac ( kolega grzanka ) ale jesli cos nie wypali to sie odezwe nie ma sprawy . :good:

Musialem tak zrobic z kolorami tapicerki bo mam troche brudna robote i nie ogarnol bym puzniej tego , teraz mam nieraz problem z tymi jasnymi wstawkami :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I jak ruszyło coś w temacie przekładki :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Troche mi sie sprawy finansowe skomplikowaly ,co nie ktorzy wiedza o co caman :naughty: . Na razie musi byc jeszcze jak jest moze dopiero na wakacje zaczniemy dzialac . Bo musze kupic jeszcze jakiegos angola 1.9TDI i wszystko z niego wpakowac w moja stara A4 a ze starej do Quattro . troche to skomplikowane ale do ogarnicia :wink4:

Opublikowano

Troche mi sie sprawy finansowe skomplikowaly ,co nie ktorzy wiedza o co caman :naughty: . Na razie musi byc jeszcze jak jest moze dopiero na wakacje zaczniemy dzialac . Bo musze kupic jeszcze jakiegos angola 1.9TDI i wszystko z niego wpakowac w moja stara A4 a ze starej do Quattro . troche to skomplikowane ale do ogarnicia :wink4:

będzie kolejne B5 na high high level :good: :good: :good:
  • 1 rok później...
Opublikowano

Odświeżę temat bo mnie zaciekawił. Jak tam auto Dudi, masz je jeszcze i modzisz coś?

Opublikowano
  • Autor

Autko mam , nic juz nie modze bo gotowki brak . Mialem nawet je rozbierac na czesci , ale po przeliczeniach i obliczeniach wyszlo ze odzyskam z 500zl a strace 80KM wiec odpuscilem i zostalo jak jest . Troche teraz ciagam przyczepke wiec pare KM wiecej sie przydaje