leon29sj Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam... Mam do Kolegów prośbę...zakładam właśnie czujnik do zbiornika spryskiwaczy...i mam problem bo nie mam schematu!zastanawiamy się z kumplem do którego pinu w kostce do zegarów należy wpiąć kable z czujnika...bardzo bym prosił o pomoc...pozdrawiam i wielki dzenx
robert29 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam... Mam do Kolegów prośbę...zakładam właśnie czujnik do zbiornika spryskiwaczy...i mam problem bo nie mam schematu!zastanawiamy się z kumplem do którego pinu w kostce do zegarów należy wpiąć kable z czujnika...bardzo bym prosił o pomoc...pozdrawiam i wielki dzenx prosze http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wymiana_przelacznika_wycieraczek_i_odblokowanie_pelnego_fis-t24989.0.html
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A ja tylko dodam żeby na wyjętym zbiorniku sprawdzić czy dobrze podpiąłeś odpowiedni kabelek do licznika bo ma to znaczenie czy pin1 do licznika czy pin2. Ale to musisz na sucho sprawdzić bo nie pamiętam gdzie który szedł.
leon29sj Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dziękuje Panowie... będę działał...
Rekomendowane odpowiedzi