marcin j Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Piotr ma najbliżęj bo ok 18 km piotr1602, Skąd: SKOCZÓW Sorni, Skąd: Skoczów Sorni, myślałem że macie po równo, a bo Sorni, ty jesteś z małego Skoczowa, a piotr1602, jest z dużego SKOCZOWA. Ps.Rozbawiło mnie to
Ogi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Oj tam panowie bez podniet. Malysz ma tez srebrne BMW ( chyba po jakims tuningu nawet ), pozatym zona jezdzi A3 a i jeszcze jakas terenowke maja ( chyba Toyote Land Cruiser ) i cholera wie co jeszcze w garazu schowal :) . Sadze ze on to raczej ma inne sprawy niz tu z nami o niuniach plotkowac ( a jak cos mu sie zrabie to raczej tez sam nie grzebie tylko do serwisu i tyle ). Wiec sobie jakis nadzieji nie robcie.
Yelo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jak cos mu sie zrabie to raczej tez sam nie grzebie tylko do serwisuB7 się nie rąbie. Póki co (tylko ten pękający silnik oniaka )
Gość rob Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 mielibysmy honorowego klubowicza wątpię, jego sponsorzy się nie zgodzą, no chyba, że by mieli jakieś dywidendy :twisted:
Ogi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jak cos mu sie zrabie to raczej tez sam nie grzebie tylko do serwisuB7 się nie rąbie. Póki co (tylko ten pękający silnik oniaka ) Rabie sie rabie, 2.0 Tdi zbiera jak na razie zle opinie co chwile cos w nich pada ( a najczesciej glowice pekaja ), o 3.0 poczatkowych wypustach tez slyszalem ze cos sie rabalo ( wypadlo nie moge sobie przypomniec co ) niby to teraz poprawili choc kto wie. Za to w benzynach faktycznie bezproblemowo.
Sorni Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Piotr ma najbliżęj bo ok 18 km piotr1602, Skąd: SKOCZÓW Sorni, Skąd: Skoczów Sorni, myślałem że macie po równo, a bo Sorni, ty jesteś z małego Skoczowa, a piotr1602, jest z dużego SKOCZOWA. Ps.Rozbawiło mnie to Ja jestem z tego na PÓŁNOCY POLSKI a on na POŁUDNIU
Gość son_czwa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Byłem z Adamem rok temu na święconce... Wtedy miał chyba jeszcze 300C Kombi, ale Granda chyba też...
Rekomendowane odpowiedzi