zdzis Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ma może ktoś pomysł, lub już to robił? Chciałbym odnowić kierownice bo sie już trochę powycierała, prosił bym o pomysły jak to zrobić nie wymieniając jej i nie obszywając. Jakiś lakier do skóry był by dobry, farba czy coś??
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Są preparaty do odnawiania skóry, poszukaj w sklepach zaopatrujących się w środki garbarskie. Tylko czy takie coś zda egzamin na kierownicy?
zdzis Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak lakier ze skóry zlazł to nic do odnawiania, a bardziej konserwacji (to co w sklepach mozna znalesc) nic nieda. A lakierów nie sprzedają, "produkt nie spełnia norm". Tak mi powiedzieli.
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 W takim przypadku tylko obszycie skórą pozostaje, lub poszukać innej kiery w dobrym stanie
zdzis Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dość mam już wydatków... Używał ktoś tzw. "wilbry"? Jest coś takiego ma allegro :/ ale nie wiem jak to wyjdzie... żeby gorzej nie było Na razie wosk pszczeli działa cuda xD
akjam Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja bym poszukał jakiejś kiery albo dał do obszycia a to nie wielki koszt i będzie jakoś wyglądało.
Rekomendowane odpowiedzi