maciekg Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Wstepnie wybralem lumixa z28, ale podobno jakosc filmó jest srednia. Czy jest cos lepszego w tej cenie?
chudineze Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jakbyś dołozył parę groszy to jest dobry Canon SX1 z recenzji jakie wyczytałem, bo się sam interesowałem to ma super nagrywanie w FullHD.
TDI99 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Polecam FujiFilm Finepix S2000HD. Ładne zdjęcia i dobra jakość filmów w HD Jeżeli zdecydujesz się na zakup to zwróć uwagę żeby w zestawie był pilot i kabel HD bo są też zestawy bez kabla i pilota w tej samej cenie. Ja wyłożyłem 1000zł za zestaw z pilotem+kabel HD.
maciekg Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czemu ten FujiFilm jest taki tani ?
Carlos* Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 A ja polecam SONY DSC -HX1. Mam go od jakiegoś miesiąca i naprawde spisuje się świetnie. Zdjęcia i filmy -super jakość. A tu masz porównanie sony vs canon. http://www.e-cyfrowe.pl/testy/canon-powershot-sx1-is-vs-sony-cyber-shot-dsc-hx1-test-porownawczy-36.html Chyba na razie nic bardziej sensownego się nie znajdzie.
TDI99 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Czemu ten FujiFilm jest taki tani ? Tani? Wcześniej kosztował 1200 ale zrobili promocje na 999zł No chyba że kolega ma ochotę poświęcić większą ilość kaski.
Rekomendowane odpowiedzi