Gamling Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Panowie, czy działa wam w Polsce system TMC. U mnie prawie zawsze świeci się na czerwono ale ostatnio przejeżdżając przez śląsk w okolicach Katowic zapalił się 2 razy na zielono na pewien czas. Do tej pory byłem przekonany, że w Polsce ten system nie działa ale może się mylę?
Muskel1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Nie dziala i jak na razie nie zapowiada sie na to, ze cos sie zmieni. Mowiono w ubieglym roku o projektach ale na mowie sie skonczylo, jak wszystko w naszej pieknej Polsce. Moral, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi tylko o jedno-> $$$
Gamling Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ciekawe w takim razie czemu u mnie włączyło się 2 razy? Może faktycznie coś testują albo coś w tym rodzaju.
bobic Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Włączyło Ci się TMC z Czech. Niekiedy tak jest w południowych częściach Śląska. Mnie włączyło się w Pszczynie.
Rekomendowane odpowiedzi