Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Chip tunning w serwisie AUDI ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy robil ktos moze upgrade steroenikow w serwisie audi ktory oni oferuja za 3tys?? podaja ze ze 140km robia 170 i nie traci sie gwarancji !!!

Opublikowano

Może boxa wpinają :mysli:

Opublikowano

trzeba popytać o szczegóły i nie ma co gdybać :wink4:

Opublikowano

A ja sądzę, że gwarancję się traci. Bo gwarancji udziela Audi GMBH a nie serwis.

A jak coś się wysypie, to szybciutko usuną ślady i dopiero wtedy o zwrot występują do fabryki.

Gorzej jak ci się samochód zepsuje w innym zakątku kraju i pojedziesz do innego serwisu. Wtedy to zonk.

Opublikowano

W audi można też zamówić podzespoły MTMa które oni montują ale nie wiem czy traci się wtedy gwarancje :mysli:

Opublikowano

Mój szef w ex A6 (c6) miał robiony taki zabieg w serwisie, Na komputerze pojawiły się później plomby MTM, mimo że przecież do tego auta wszytko można wgrać kablem :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no tak wlasnie podaja ze gwarancji sie nie traci ale trzeba servisowac tylko w ih salonie !!!

Czy jest ktos na forum kto to robil w audi??? podaja ze z 142kw robia 170kw .zastanawialem sie czy zrobia to lepiej niz ROGAL!!!

Opublikowano

Robiąc gdzie indziej tracisz gwarancję robiąc w ASO tracisz kasę :decayed: musisz sam zdecydować. Ja mogę się spytać przyjaciela bo robił coś w ASO ze swoją A8. Chyba właśnie chodziło o jakieś podzespoły i program MTMa.

Opublikowano

Czy jest ktos na forum kto to robil w audi??? podaja ze z 142kw robia 170kw .zastanawialem sie czy zrobia to lepiej niz ROGAL!!!

chyba miales na mysli KM a nie KW.Musisz sie dowiedziec co za program bo jestem prawie pewien ze to gotowec, a jak wiemy nic nie zastapi programu zrobinego na miare pod konkretny silnik.

Oczywiscie kazdy tunr ma swoja baze ktora wgrywa ale pozniej modyfikuje pod dane auto.Watpie aby w serwisie mieli taka mozliwsc.

Opublikowano

Szefowi zaproponowali konkretną moc jeśli sinik jest jak z fabryki, sam pracownik aso mówił że nie mają możliwości zmian mapy, po prstu robią "Wsad" i tyle, nic więćej. Mocy też nie mierzą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

czy ktos robil juz ten silnik na gwarancji??

Opublikowano

pośmigaj 30-50 tyś potem zapodaj czipa u tunera, na niewiadomego pochodzenia czip z ASO szkoda kasy

Opublikowano

nie ma mozliwosci zwiekszenia parametrów w ASO - oficjalnie traczisz gwarancje,

a boxa - lepiej nie wpinaj

Opublikowano

z tego co pamiętam to Bartek [nick:Kuredu] robił w ASO , napisz do niego.

Jest z Poznania