Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Telepie kierownicą przy 130 km/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam audi a4 i przy 120 140 mam drgania na kierownicy co jest tego przyczyna kots moze miał taki przypadek może ze na maglownicy jest luz minimalny :confused4:

Opublikowano

Witam

Zacznij od wyważenia kół

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

albo wystarczy że będziesz miał zabłocone bardzo felgi i już może ci szarpac kierownicą przy większej prędkości

Opublikowano

Witam.

Zacznij od najprostszej rzeczy jaką jest :szukaj: temat był już wałkowany z milion razy :decayed:

Opublikowano

Przyczyn może być kilka tak jak juz koledzy pisali troszkę syfu na feldze od środka, źle wyważona oponka lub wybrzuszenie na oponie

Opublikowano

na 99% wywazk kola i powinno byc ok jak nie to opony lub felgi do bani duzo jest na ten temat wystarczy :szukaj:

Opublikowano

A czy przypadkiem przy powolnej jeżdzie buja autem jeśli tak to oponki nowe kupić czas

Pozdrawiam

Opublikowano

Na 99% zjechane/przechamowane opony. No chyba że wulkanizator spaprał sprawę przy wyważaniu...

Opublikowano

u mnie jest tak samo, maglownica mi ciekła, zmieniłem i myslałem ze bedzie lepiej, ustawiłem komputerowo zbieznosc i dalej nosi, przy 180 to wogole smierc w oczach hehe najprawdopodobniej trzeba alufy wywazyc, oo i zobacz ile masz powietrza, jka ustawiłem z przodu na 2,3 i z tylu na 2,2 poczułem spora roznice w jezdzie

Opublikowano

sluchajcie ja mam tak samo!! ale to mi sie zaczely gdy wymienilem felgi ze stalowych na alu..facet przy wywazaniu zauwazyl ze nie mam tych pierscieni centrujacych no i od tamtej pory sie zaczelo trzesienie kierownica przy wyzszych predkosciach..wiec moze kolego tych pierscienie nie masz..poza tym dochodzi wywazenie kol, opony ktore musza byc w dobrej jakosci bez guzow i jednolicie zurzyte no i czyste felgi..jesli to wszystko bedziesz mial ok to powinno sie poprawic! pozdrawiam