Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] 18`BBS CH, BRD, FMIC, jeszcze tylko tył...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie hamuje? Znaczna poprawa co do seryjnych?

Opublikowano

Jak sie hamuje? Znaczna poprawa co do seryjnych?

jest poprawa i to znaczna!! :good: było wałkowane na forum wielokrotnie...im większe tym lepsze :evil:

kuźwa, zamówiłem gałkę s-line 6-cio biegową i co? oczywiście przyszła 5-cio.... :wallbash: całe życie z wariatami :wallbash:

ponieważ wszystko jest już praktycznie dograne, muszę się pochwalić... na lato wjadą BBSy 18"x8,5j ... tutaj należą się pokłony turdziemu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

bez szczegółów...projekt idzie w tym kierunku:

ipwhA.jpg

co o tym sądzicie???????

Opublikowano

Zajebioza jak dla mnie :kox: Klapa US dodaje uroku :embarrassed:

Opublikowano

no rewelka Ci powiem też się czaje na hamulce tylko nie wiem czy 312 czy od razu 320... :confused4: przy 312 zostaje zacisk tylko jarzmo się zmienia tak??? Idziesz w bardzo dobrym kierunku. Powodzenia

Opublikowano

Rogass jak masz opcję, bierz 320!!! ja wziąłem 312, bo Patryk z DS załatwił mi nówki jarzma zamawiane przez jego kolegę w ASO do B5, a przez pomyłkę zamówił do B6... i tak trafiły do mnie...ponieważ miałem już ostatnio sporo wydatków, więc nie byłem w stanie pozwolić sobie na komplet zaciski, tarcze, klocki... a tutaj zamknąłem się w cenie 1000zł...jarzmo+tarcze+klocki...

a więc tak odpowiedź na Twoje pytanie to przy 312 wymienia się tylko jarzma!

ps. mamy wspólnego znajomego! Filu wariat wysłał mi Twój link z podpisu, mówiąc, że Jego znajomy też ma fajnie wydłubane autko :kox::good:

Zajebioza jak dla mnie kox Klapa US dodaje uroku embarrassed

klapa to raczej na końcu listy.... najpierw relingi i listwy drzwiowe, fele już mam w czarnym macie :kox::naughty:

a no i wydech i zderzak.. :kox:

Opublikowano

Ja wypowiem sie na temat zimermanow-dla mnie kompletna szmira nie dosc ze cena z kosmosu to nie ma lewej i prawej.

Opublikowano

hmm o tym nie wiedziałem, to moja pierwsza przygoda z zimmermannami więc wypowiem się na ten temat, jak będę miał tyle doświadczenia co Ty :good:

Opublikowano

Retrikal to dawaj się gdzieś umówimy oblukamy furki :naughty:

Opublikowano

pewnie! od wtorku będe we Wrocku to możemy się spiknąć!! dam znać w poniedziałek, ok?

Opublikowano

jesteś na GG??

Opublikowano

jesteś na GG??

to na GG nie mogłeś tego napisać :?: :gwizdanie:

Opublikowano

No też napisałem:)

Opublikowano

mały update... wreszcie przyszła odpowiednia gałka s-line...montaż według opisu z forum nie zajął więcej jak 40min :notworthy:

fotka w pierwszym poście

Opublikowano

Furka spoko :good:.

Rozumiem, że zawias też jest w planach ?

Opublikowano

są sprężynki -20mm jak będzie trzeba to wjadą niższe, ale raczej nie przewiduje...

Opublikowano

hmm o tym nie wiedziałem, to moja pierwsza przygoda z zimmermannami więc wypowiem się na ten temat, jak będę miał tyle doświadczenia co Ty :good:

Sprawdzaj co sie dzieje z klockiem wewnetrznym.

Opublikowano

odgrzeje trochę starego kotleta....

u mnie również, zagościł pakiet schwarz mat, jakże modny w tym sezonie....hehe

borykałem się troszkę z różnymi problemami, ale generalnie jestem już na prostej...

jak fundusze pozwolą to pojawi się przedni zderzak od S-ki i tył na dwie końcówki, a co za tym idzie również wydech....

i to by było na tyle...

a no może jeszcze podsufitka na czarną....

f1xw.jpg

42268525.jpg98027034.jpg

36150350.jpg

Opublikowano

coś odgrzałeś tego kotleta na zimnym oleju bo fotki nie bangla :decayed:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:22_________________________________________________teraz jest OK :good:

Opublikowano

naprawde fajna furka :gwizdanie:

Opublikowano

nice :)