Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 APT] Coś ciągle dzwoni w tylnym kole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Od dłuższego czasu mam taki problem,że podczas jazdy cos uciążliwie brzęczy mi w tylnym kole, :wallbash:jakby jakaś śrubka była poluzowana ale niby wszystko jest podokręcane,wymieniłem nawet obydwa jarzma na prawym i lewym kole ale problem został dalej,może łozysko albo cos innego jeszcze :mysli:proszę o jakas pomoc i wskazóke żeby usunac to cholerstwo,bo aż wstyd jak człowiek jedzie i cos dzwoni ciągle mu w aucie,z góry wielkie dzieki i pozdrawiam :good::confused4:

Opublikowano

mam ten sam problem w tylnym lewym kole jakby cos latalo,wymienilem lozyska klocki jarzma sa ok tuleje belki amory odboje i dalej to samo przejrze w wolnej chwili blachy ktore sa pod tlumnikiem moze one gdzies ocieraja czy cos bo juz sam nie wiem co moze byc

Opublikowano

Dzisiaj byłem robic przegląd techniczny na stacji kontroli i nareszcie wykryłem co tak uprzykszało mi jazde :evil:

był to kawałek ułamanek sprężyny na amorze i to on latał w środku i robił tyle hałasu,razem z kumplem wyciągneliśmy to i jak ręką odją,radze Ci zrób to samo :>

Opublikowano

mam to samo tez na lewym tyle ze brzęczenie ustaje jak lekko hamulec zaciągnę lub wcisnę podciagnolem linkę na tym kole i trochę ustało ale to nie na długo coś widzę ze znowu pobrzękuje