robek-20 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Od dłuższego czasu mam taki problem,że podczas jazdy cos uciążliwie brzęczy mi w tylnym kole, :wallbash:jakby jakaś śrubka była poluzowana ale niby wszystko jest podokręcane,wymieniłem nawet obydwa jarzma na prawym i lewym kole ale problem został dalej,może łozysko albo cos innego jeszcze :mysli:proszę o jakas pomoc i wskazóke żeby usunac to cholerstwo,bo aż wstyd jak człowiek jedzie i cos dzwoni ciągle mu w aucie,z góry wielkie dzieki i pozdrawiam
mlodyy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 mam ten sam problem w tylnym lewym kole jakby cos latalo,wymienilem lozyska klocki jarzma sa ok tuleje belki amory odboje i dalej to samo przejrze w wolnej chwili blachy ktore sa pod tlumnikiem moze one gdzies ocieraja czy cos bo juz sam nie wiem co moze byc
robek-20 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dzisiaj byłem robic przegląd techniczny na stacji kontroli i nareszcie wykryłem co tak uprzykszało mi jazde był to kawałek ułamanek sprężyny na amorze i to on latał w środku i robił tyle hałasu,razem z kumplem wyciągneliśmy to i jak ręką odją,radze Ci zrób to samo :>
The a4 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 mam to samo tez na lewym tyle ze brzęczenie ustaje jak lekko hamulec zaciągnę lub wcisnę podciagnolem linkę na tym kole i trochę ustało ale to nie na długo coś widzę ze znowu pobrzękuje
Rekomendowane odpowiedzi