Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Kontrolki ABS i ESP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie bylem dzis na hamowni. I po badaniu auta swiecily sie kontrolki abs i esp. Gosc powidzial ze po przejechaniu kilku km zgasna. Przejechalem prawie 70km i nic. Zgasly jak wylaczylem auto pod marketem, nie swiecily sie przezs jakis czas, ale po przejechaniu kolejnycj kilkunastu km znowu sie zaswiecily. Co to moze byc???

Opublikowano

Dobrze byłoby sprawdzić VAGiem. Dziś wywaliło mi kontrolkę ESP po odpięciu aku na 2h - po przejechaniu kilku km zgasło ale... zdarzyło mi się przy innej okazji że kontrolka zapalała się i gasła kilka razy (nie odłączyłem wtedy akumulatora, tak samo z siebie się załączyło). Spróbuj przychamować kilka razy w trasie z większej prędkości. Podejrzewam że następnym razem juz się nie pojawi (tak jak u mnie :good:).

Opublikowano

zaczelo mi tez sie dziac tak samo jak u ciebie zapala sie i po wylaczeniu silnika gasna i jak juz go odpale spowrotem swieca ale gdy tylko mrusze to gasna ale przy wyzszych predkosciach np. powyzej 120km. zapala sie spowrotem po przejechaniu kilku kilometrow co to moze byc.

Opublikowano

W moim przypadku kontrolka ESP zapaliła się, gdy akumulator mi padł. Elektryk powiedział, że trzeba się przejechać i kilka razy pokręcić kierownicą w lewo i prawo - w miarę do końca. Wtedy zgaśnie. U mnie pomogło....

Opublikowano

Może przy badaniu coś ci uszkodzili. Podepnij Vaga sprawdź błędy.

Po odłączaniu aku świeci tylko ESP i szybko gaśnie po przejechaniu kilku metrów i przychamowaniu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tak miałem jak zepsuł mi się czujnik pedału hamulca. Gdzieś już było na forum...