dioniz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Za nic nie mogę rozłożyć tylnego podłokietnika, jakby go coś blokowało od spodu. Być może jest źle spasowany na zawiasach ale nic tam nie mogę zobaczyć. Jeśli ktoś miał podobny problem i znalazł sposób to proszę o rady. pozdrawiam
malik Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nie od dołu tylko najprawdopodobniej w pozycji pionowej otworzył się schowek na apteczkę. Musisz u góry wsadzić coś płaskiego żeby przytrzymać dekielek schowka i żeby otworzył się z resztą podłokietnika.
dioniz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź, ale jak się dzisiaj okazało to nie otwarty schowek na apteczkę. Wsunąłem rękę do samego końca i nic tam nie blokuje, ta zewnętrzna "klapka" jest zamknęta. Podłokietnik można wychylić zaledwie na około 5-10 cm i dalej lipa... mam wrażenie że coś blokuje u dołu??? z boku są takie bolce, które moim zdaniem są zawiasami i niestety nie znajdują się na swoim miejscu. Jak to rozebrać ... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi